עבור לתוכן

ביקורות ראשונות על Thief3 - Deadly Shadows מתחילות לצוץ ברחבי הרשת

Featured Replies

פורסם

קלטנו.

תרגע.

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן.. ראיתי היום זה הופיע ב SUPRNOVA ..   :-X רק חבל שיש לי  GEFA 4 MX   :-\

אתם עוד תראו !! כשיהיה לי X800 כווולם יקנאו בי כוולם !!!1  :'(

אתה יכול להפסיק להתלהב, בנתיים אני מכיר 2 אנשים (אחד מהם זה אני) שכבר הזמינו את הכרטיס, ועוד שבועיים הוא יגיע אליהם.

פורסם
  • מחבר

בחור, אחלה תמונה בAVATAR

סיימתי את הדמו!!!

אחלה משחק!

הדמו כולל את שלב האימון ואת השלב הראשון של המשחק.

סיימתי אותו בשעה.

מה חודש - הגרפיקה לא מדהימה בהשוואה לסטנדרטים של היום (פאר קרי היה המשחק הקודם ששיחקתי...) אבל בהשוואה למשחקים הקודמים הוא נראה יותר ממדהים. נוספה אופציה למבט מגוף שלישי, פיצר נחמד אבל לא שימושי בכלל.

הדבר הכי צורם בגרפיקה זה המנגנון גופות שמבוסס על בובת סמרטוטים - הוא פשוט לא עובד...

האינטליגנצה המלאכותית - לא שהיה לי הרבה ניסיון איתה, שלב אחד כולה - נראת דווקא נחמד. רעש קל, השומרים יבואו לחפש אותך, ירחרחו במקום, יסתובבו, אבל אפשר להתחמק מהם לתוך הצללים.

החלק הכי טוב - כל מה שלא שינו מהמשחקים הקודמים - השחקן שמשחק את גארט זה אותו קול (אדיר!!!), המפות המקושקשות, המשחקיות וחצי המים.

שווה להוריד ולנסות.

מה שכן - אין יותר חיצי חבל :P

פורסם

What?! no rope arrows?!. Those were a great part in the game's charm =/

פורסם

חצי מים.. אולי זה רק אני, אבל לדעתי זה רעיון ממש טיפשי (למרות שזה שימושי, זה טיפשי).

שיחקתי קצת על R9500.. בלעעע, בקושי זז ונראה לא רע...בינוני.

בקשר למשחקיות, לא יודע, אבל מי שהיתי אצלו אמר שזה לא משהו להתלהב ממנו  :-\

פורסם

מישהו יכול לתת לינק לדמו שלא צריך לחהירשם לאתר בשבילו

נשבר לי כבר מכל הגיימר האלה... למה אני צריך להירשם בשביל זה??

פורסם

מה הבעיה להוריד בקאזה\EMULE

או לעשות חיפוש בGOOGLE

ולדעתי יש את זה בVGAMES

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי חיפוש בגוגל

וחצ מים זה ממש לא משהו טיפשי (למעשה אלו חצי קריסטלי מים). אם כבר חצי אש זה דבר טיפשי (אבל חזק ;D )

אני לא יודע איך המשחקיות או העלילה של המשחק ה3 - אני דיברתי על אלו של השני והראשון - אדיר

פורסם

הבעיה בגוגל זה שהוא נותן לך מלא אתרים ש98% מהם צריך להירשם ואלה שלא אני מוריד מהם ב10KB/S

ואי מיול זה סתם עגלה

פורסם

יש גם בVGAMES כמו שאמרתי

בקשר לחצי מים MoRtZkInG אני לא רוצה לעצבן אותך אבל כן זה טיפשי, תחשוב על זה.....יפה, אתה מבין כמה זה טיפשי?

חצי אש מצד שני זה לא טיפשי, עובדה שבאמת השתמשו בזה פעם.

ברור שחצי אש לא מתאימים למשחק וחצי מים מאוד מתאימים, אבל עדיין, זה טיפשי.

פורסם

אני לא מבין מה טיפשי.

איזה עוד דרך יש לכבות לפידים מרחוק?

חוץ מזה, שלדעתי הם ממש מגניבים.

בכלל, אני לא מבין למה ההסתייגות הזאת שלכם, לפי מה ששיחקתי עד עכשיו במלא, נכון שהמשחק לא מושלם, אבל יש לו אווירה מאוד ייחודית, ובכלל לדעתי הוא מדהים עד עכשיו.

גם על הגראפיקה אין לי תלונות, מן הסתם היא לא ברמה של דום 3 או FC, אבל לא חסר לי שם שום דבר, חוץ מאנימציות קצת עילגות לפעמים

ואגב, הrope arrows הוחלפו בכפפות טיפוס

פורסם

אני לא מבין מה טיפשי.

איזה עוד דרך יש לכבות לפידים מרחוק?

הם יכלו להוסיף גם נשק שפותח דלתות מרחוק, זה היה מאוד שימושי במשחק כי"איזה עוד דרך יש לפתוח דלתות מרחוק?"

אבל זה עדיין טיפשי מאוד (זה אפילו מאוד מאוד).

חוץ מזה, שלדעתי הם ממש מגניבים.

גם אני חושב, אבל טפשי קצת שמישהו מצטייד בחצי מים כדי לכבות לפידות :P

טוב מספיק לדבר על חצי מים ;D

בקשר לגרפיקה, היא נראית בסדר, אבל צריך מחשב על בשביל להזיז את הדבר הזה טוב.

פורסם

אני עם R9800 PRO 128mb,

athlon 1400mhz (לא XP), ו256 ראם. זה זז לי מצויין - לא 60 FPS, אבל חלק (ואפשר לחסוך תגובות בסגנון "אצלך 20 זה חלק, כי זה לא)

וחוץ מהFPS, בניגוד להרבה משחקים חדשים הכל שם זז מהר - אין תקיעות קטנות בכל חדר או איזור חדש, טעינות - כמו כל מי ששיחק יודע - ממש מוצלחות שם, ממש כמה שניות בשביל איזורים בגודל די מכובד

לדעתי הצד הטכני של המשחק מוצלח דווקא.

ואני יודע שעד עכשיו אני נשמע כמו איזה fanboy, אבל אני ממש לא, לא שיחקתי ב1 ו2. (ואולי זאת הסיבה שאני לא קריר כלפיו, כי זאת פעם ראשונה:)

ובקשר להערה על הלפידים: בניגוד לדלתות, זה קצת יותר שימושי לכבות לפידים מתוך החושך מאשר לפתוח דלת שאתה לא יכול להגיע אליה כי הלפיד דולק ורואים אותך.

פורסם
  • מחבר

לפי התגובות באתר של גימר הצמחק המלא הרבה יותר מלוטש מהדמו. לכן המנוע עובד יותר טוב ובקצב פריימים יותר גבוהה במלא.

בכל מקרה אין מה לעשות - כל הרעיון במשחק התגנבות שכזה זה הצללים הדינמים. שומר מחזיק לפיד וזז זה דבר שלוקח המון כוח עיבוד בגרפיקה כי זה מזיז את כל הצללים על הקירות.

בגלל זה אי אפשר שאת המשחק הזה יריץ גיפה MX לעומת פאר קריי שאצלו אפשר להוריד חלק מההגדרות והאפקטים והוא ירוץ על גיפה שכזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים