פורסם 2004 במאי 2921 שנים http://www.gamespot.com/pc/action/thief3/review.htmlנקווה ששבוע הבא אני אקנה אותו כבר
פורסם 2004 במאי 2921 שנים ניסיתי את הדמו והתאכזבתי קשות... המשחק פשוט מקרטע ונראה רע בצורה שלא תתואר.נקווה שהגירסה המלאה תפ3ה על כך...
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מעצבן משו... משחקים משובחים שעושים שימוש במנועים גרפיים לא-יעילים בצורה מחרידה וכתוצאה מכך, נדפקת כל ההנאה.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים הוא מבוסס על המנוע של דיוס אקס 2 לא?אם כן זה לא מנוע לא משהו אצל חבר שלי אם R9600 דיוטס אקס 2 לא זז על הגראפיקה הכי נמוכה משהו כמו 5 FPS
פורסם 2004 במאי 2921 שנים יש לי את המשחק מלפני מס' שעות ממש לא משהו משחק התגנבות עם גראפיקה מאוד מיושנת ולא מחדש כלום. לפחות הולך אצלי חלק 1024*768 HIGH DETAIL.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים דווקה חשבתי שזה משהו המשחק לפי התמונות הוא לא נראה לי ששווה לקנות אותולא יודע דווקה חשבתי שכול המשחקים שיוצאים עכשיו יוצאים גרפיקה כדי להתחרות במשחקים כמו Doom 3 וfar cryאולי חשבתי אבל זה נראה לי מה שצריך להיות
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר אוי אוי אויהגרפיקה דל המשחק דווקה דיי יפה אבל זה ממש לא משנה אם הוא מגיע לרמה של פאר קרי או לא.שני משחקים THIEF הראשיונים היו כל כך מיוחדים בגלל שתי סיבות עיקריות:א. המשחקיות המדהימה - עד שלא תסיימו שלב שלם של אחוזה או בנק ענקי ותדעו שכל פיסת זהב שהייתה בו עכשיו בכיסכם בלי שנדרשתם להרוג שומר אחד אלה רק התגנבתם על תקרות, פירים ובצללים - לא תדעו אושר מהו (או במילות הביקורת של ויגיימס - עד שלו תכנסו למוזיאון שהוכרז כחסין כגנבים ותצאו רק ששום תמונה כבר לא איפה שהיא הייתה...)ב. העלילה המעולה - עולה עליה רק העלילה של DX הראשון - ממש עלילה של מדהימה עם תככים וציניות ברמה של ספר טוב. ולפי מה שהבנתי העלילה נשמרה גם במשחק החדש
פורסם 2004 במאי 2921 שנים טוב, אז ככה, ביטול ה A.A X4 תרם לקפיצה חדה בקצב הפריימים לשניה, המשחק כעת שחיק, אבל נראה רע עם הרבה מאוד באגים בגרפיקה.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים כן.. ראיתי היום זה הופיע ב SUPRNOVA .. :-X רק חבל שיש לי GEFA 4 MX :-\אתם עוד תראו !! כשיהיה לי X800 כווולם יקנאו בי כוולם !!!1 :'(
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר אתם כאלה גרועיםלפני כמה חודשים שיחקתי בTHIEF 1 ו 2, למרות הגרפיקה הישנה (מאוד מאוד - שנת 98) שלהם הם פשוט מעולים.אז להגיד על הגרפיקה הזאת (יחד עם כל האפקטים של האור וצל דינמיים וכו) בעע זאת הגזמה.השאלה איך המשחק. אם העלילה והמשחקיות טובים כשהיו אז זה יפצה על הכל!!!
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אתה צודק מאה אחוז הבעיה שלא הבנתם אותי נכון...אני לא אומר שהמשחק עצמו הוא חרא , אני לא יכול להגיד כל עוד לא שיחקתי בו אבל אני רק אומר שהגרפיקה היא - בעעע ;D (חחח איך אני מעצבן אותכם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.