פורסם 2019 בפברואר 286 שנים בוקר טוב. אני פונה אליכם בבקשה להדריך אותי איך נכנסים למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ? המחשב פתאום לא נותן לי להוריד כלום. הוא רושם סריקת וירוסים נכשלה. איך פותרים את זה ?
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים מחבר אני אסביר את עצמי: אתמול רציתי להוריד תמונה פשוטה מהפייסבוק, ופתאום המחשב רושם לי "נכשל - סריקת וירוסים נכשלה". וראיתי בשירות התמיכה שצריך להיכנס למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ומשם להיכנס לתיקיית עזרים. אבל לא הצלחתי למצוא את זה. אני לא יודע מה קרה שפתאום המחשב חוסם לי את ההורדות. עד אתמול זה אף פעם לא עשה לי את הבעייה הזו נערך 2019 בפברואר 286 שנים על-ידי שבתי עץ חיים
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים עדיין לא הבנתי. תמונה מפייסבוק זה עדיין לא " לא נותן לי להוריד כלום". זה שני דברים שונים. האם באמת אי אפשר להוריד נניח תמונה מגוגל תמונות או איזה קובץ מרשת ?
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים מחבר שום כלום. אפילו לא תמונה מגוגל או קובץ רשת. מה שאני לא מבין זה כיצד פתאום התבטלה האפשרות להוריד. זה נחסם בבת אחת.
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים מחבר אין לי פה אפשרות של צילום מסך. בכל מקרה תודה על העזרה. הבעייה היא במחשב עצמו ולא בדפדפנים. ייתכן ויש לי וירוס במחשב
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים הבעיה יותר בכיוון של האנטי וירוס ולא וירוס. איזה וכמה תוכנות אנטי וירוס מותקנות?
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים אתה בטוח שאין לך אף תוכנה אחרת? מקאפי, מאלוורבייטס דיפנדר של ווינדוס?? בכל מקרה, נסה להכנס במצב בטוח (ללחוץ F8 בעליה של המחשב ובחירה ב- SAFE MODE WITH NETWORKING) ותראה אם הוא נותן להוריד.
פורסם 2019 בפברואר 286 שנים מחבר יותם, הגלישה במצב בטוח ביטלה לי את האינטרנט. חזרתי למצב הגלישה הקודם מבלי שבעיית ההורדות נפתרה. כנראה שיש וירוס במחשב. אקח אותו לטכנאי. תודה על הרצון לעזור לי. בכל מקרה, הבנתי שהדרך לפתרון עוברת במשבצת של מאפייני אינטרנט ומשם לעזרים ולסימן של כדור הארץ. אבל לא הצלחתי למצוא את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.