פורסם 2019 בפברואר 256 שנים שלום רב, יש לי מחשב נייד שעליו היה מותקן ווינדוס 10 לפתע היה בעיה ומאז המחשב לא טוען יותר את הווינדוס. איך ניתן לפרמט אותו? אם אני מבצע התקנה חדשה דרך usb אני חייב להתקין bootlander על הusb דרך המחשב הנוכחי או דרך כל מחשב עם ווינדוס 10? ואז האקטיבציה מתבצעת אוטומטי? אם לא מה הדרך להתקין מחדש ווינדוס 10? בתודה, בן
פורסם 2019 בפברואר 256 שנים באיזה דגם מחשב מדובר (כמה שיותר מדויק)? ייתכן שהוא כולל כלים מובנים לשחזור.
פורסם 2019 בפברואר 256 שנים מחבר המחשב הוא לפטופ של dell נראה לי דגם inspiron המחשב לא שלי אלה של דוד. ניסיתי דרך הכלים של שחזור מערכת ההפעלה עם הדלקתו אך לא עזר.
פורסם 2019 בפברואר 266 שנים אולי אתה יכול להוריד image התקנה באתר DELL: https://www.dell.com/support/contents/us/en/04/article/product-support/self-support-knowledgebase/software-and-downloads/dell-backup-solutions/media-backup ניסית את אפשרות הFactory Image Restore? https://www.dell.com/support/article/us/en/19/sln297920/reset-or-reinstall-windows-10-on-your-dell-computer?lang=en#WinRE נערך 2019 בפברואר 266 שנים על-ידי QttP
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 כדאי קודם כל לבדוק את תקינות הכונן / דיסק. יש כלים מובנים בנייד עצמו. אין לי אפשרות מערכת ההפעלה לא עולה.
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים ציטוט של napoleon45 יש כלים מובנים בנייד עצמו. זה בכלל לא קשור למערכת הפעלה, אחרת מה הטעם ? פשוט לוחצים F2 אם אני לא טועה מייד לאחר ההדלקה ובתפריט בוחרים DIAGNOSTIC או מה שזה לא יהיה. תעיין בספר של הנייד או בהוראות ברשת.
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר בדקתי בעזרת הדיאגנוסטיקה את הכונן וקפץ לי הודעת שגיאה. מצ"ב קובץ תמונה עם הודעת השגיאה. אומנם שאני מחבר את הכונן למחשב נייח הוא כן עובד ואני רואה את התוכן שלו. מפה ניתן להתקדם לאנשהו?
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים טוב, בעצם לא טוב ! מה שזה אומר, בעברית פשוטה שהלך הכונן. תחליף אותו ( את הכונן ) ואז תתקין מה שאתה רוצה. -:)
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר השאלה היא איך אני מתקין ווינדוס אם אין לי את הקוד שלו? זה בא יחד עם המחשב. שאני החלפתי בנייד שלי מHDD ל SSD יצרתי קובץ תמונה על דיסק און קי אבל בטח זה צרב את המפתח בקובץ או משהו. איך אני עושה זאת עכשיו? המון תודה על העזרה, בן
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים כבר מזמן לא צריך שום קוד במחשבים ניידים. המפתח "צרוב" בBIOS וWindows עוברת אקטיבציה אוטומטית.
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר תודה רבה, אקנה SSD ואתקין ווינדוס. המון תודה על העזרה, אעדכן במידת הצורך! בן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.