פורסם 2019 בפברואר 206 שנים שלום רב, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה, אבל בכל זאת אשאל. מה אמור להיות המחיר לתחזוקת שרת המנהל 10-15 עמדות? התחזוקה לא כוללת דואר ולא כוללת בעיות מקומיות בתחנות(דיסקים, WIN וכו'). תודה מראש לכל העונים.
פורסם 2019 באוגוסט 196 שנים לפי שעות עבודה כי אי אפשר לדעת אם יהיו תקלות וזמן פתרונם, מה השרת מריץ, מפרט השרת ועוד אן סוף גורמים... שרת מקומי על פלטפורמת VM לשרידות המשמש ל 365 מקומי חשבשבת SQL קל אני וירוס רישתי גיבויים, זקוק בממוצע ל 5 שעות חודשיות לא כולל תקלות חריגות או התקפות סייבר. מקומי תמיד עדיף כי אתה לא בן ערובה של החברה המאכסנת ולא תלוי באינטרנט שמאיט את התקשורת לשרת במיקרה הטוב...
פורסם 2019 בספטמבר 176 שנים יש חברה שאם אתה חותם איתה על חוזה אתה יכול לבקש בקשות לפי קריאות בפועל ולא בנק שעות. אני לא יודע אם מותר לפי חוקי הפורום לפרסם את השם. אני לא צד בעניין ולא עובד בחברה.
פורסם 2019 בספטמבר 176 שנים קריאות בפועל תמיד יהיו יקרות בקיצוניות מבנק שעות. פשוט תשווה בנקי שעות של מספר נותני שירות. תוודא שלא מוגבלות בזמן.
פורסם 2019 בספטמבר 176 שנים הוגן מאוד. תבדוק שאין מינימום שעות. נערך 2019 בספטמבר 176 שנים על-ידי ag43
פורסם 2019 בספטמבר 176 שנים ציטוט של ag43 הוגן מאוד. תבדוק שאין מינימום שעות. אין מינימום של שעות. התעריף 265 ש"ח (לא כולל מע"מ) ag האם מותר לפרסם את השם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.