עבור לתוכן

סקר: באיזו תוכנה אתם ניגשים לאימייל שלכם - דפדפן או תוכנות דואר?

דפדפן או תוכנת דואר? 869 הצבעות

1. 1. דפדפן או תוכנת דואר?

• דפדפן
    • תוכנת דואר
    • שניהם, אבל יותר בדפדפן
    • שניהם, אבל יותר בתוכנת דואר
    • שניהם, שווה בשווה
    • אחר
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8)

מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה?

Prog.

פורסם

אני משתמש גם בתוכנה וגם בדפדפן לקרוא מיילים , בתוכנה אני משתמש כדי לקבל הודעות חשובות , והאי-מייל שאני משתמש בו דרך הדפדפן זה סתם אימייל כזה של דברים לא חשובים...

פורסם

outlook express

לא שום דבר אחר.

פורסם

כנ"ל..כמו רביד...זו תוכנה קטנה ולא מסבכת דברים 8)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש גם בתוכנה וגם בדפדפן לקרוא מיילים , בתוכנה אני משתמש כדי לקבל הודעות חשובות , והאי-מייל שאני משתמש בו דרך הדפדפן זה סתם אימייל כזה של דברים לא חשובים...

ניסית להשתמש בשירות של forwarding מהתיבה "הלא חשובה" לתיבה "החשובה"? זה יעשה לך חיים הרבה יותר קלים.

Prog.

פורסם

אני משתמש בפאסטמייל מאז שקראתי את ההמלצה שלך, בחשבון החינמי, ומשתמש בו 95% מהזמן דרך .Mozilla Thunderbird

הבעיה היחידה (לא ידוע אם זה הגבלה בIMAP או בFastmail, או אולי בכלל בת'אנדרבירד) היא שאני לא יכול ליצור\לסנכרן תיקיות חוץ מה-Inbox וה-Trash.

אה, וסתם הערה, החשבוןשל פאסטמייל מושך הודעות מהחשבון הוטמייל הישן שלי.

פורסם

בחשבון שאצל הספק אני משתמש בת'נדרבירד

בוואלה - דפדפן

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה (לא ידוע אם זה הגבלה בIMAP או בFastmail, או אולי בכלל בת'אנדרבירד) היא שאני לא יכול ליצור\לסנכרן תיקיות חוץ מה-Inbox וה-Trash.

הפתרון: קליק ימני על החשבון שלך ו-Subscribe. משם תוכל לבחור איזה תיקיות יופיעו בתוכנה ואיזה לא. מומלץ גם להכנס ל-Properties של החשבון ומשם ל-Copies & Folders ולהגדיר את התיקיות המתאימות על השרת (ל-Drafts, Sent Items ו-Templates).?

בחשבון שאצל הספק אני משתמש בת'נדרבירד

בוואלה - דפדפן

לא בחירות הכי מוצלחות לדעתי (מלבד תוכנת הדואר כמובן...). אימייל אצל ספק האינטרנט גורם לך להשאר תקוע איתו גם אם יש לספק אינטרנט אחר דיל טוב יותר, ואימייל אצל וואלה משעבד אותך לגמרי מכיוון שהשירות שלהם לא תומך בתוכנות דואר ולכן לא מאפשר להעביר את תכולת התיבה לשירות אימייל אחר. עדיף להשתמש בשירות אימייל חיצוני שתומך גם בגישה מהדפדפן וגם מתוכנת דואר, למשל fastmail.fm, mailsnare.net או שירותים איכותיים אחרים.

Prog.

פורסם

אני משתמש במייל של האתר שלי :x

( admin@isrwar.net )

ואני קורא הודעות דרך ה Outlook Express , אני לא צריך יותר מזה ...

פורסם

אאוטלוק אקספרס.

פורסם

הפתרון: קליק ימני על החשבון שלך ו-Subscribe. משם תוכל לבחור איזה תיקיות יופיעו בתוכנה ואיזה לא. מומלץ גם להכנס ל-Properties של החשבון ומשם ל-Copies & Folders ולהגדיר את התיקיות המתאימות על השרת (ל-Drafts, Sent Items ו-Templates).?

Prog.

כן, הצלחתי כבר, רציתי לכתוב אבל האתר לא עלה.

הפתרון היה להוריד את ה-V מ-Show only subscribed folders (אני מכיר את האפשרויות של קופיז אנד פולדרז, ועד עכשיו הגדרתי את הלוקאל פולדרז, אחרי שסידרתי החלפתי לתיקיות של פאסטמייל).

עכשיו אני רואה את מה שאמרת, מוזר שלא שמתי לב לזה קודם.

מוזר רק שכל התיקיות מופיעות כתת-תיקיות של Inbox.

2 שאלות - אתה יודע איך אפשר לשנות את הסדר הופעה של התיקיות בפאסטמייל\ת'אנדרבירד? שתיקייה X נגיד תופיע לפני הTrash למשל. כשאני יוצר תיקייה הוא מוסיף לי אותה אחרונה ברשימה.

שאלה שנייה - אתה יודע איך אפשר לשמור עותק של Drafts, Sent וכו' גם בתיקייה המתאימה בשרת וגם בLocal Folders? באפשרויות הוא נותן לי רק באחד מהם.

פורסם

IncrediMail

פשוט, קל וממשק מאוד נוח\יפה לעין.

פורסם
  • מחבר

מוזר רק שכל התיקיות מופיעות כתת-תיקיות של Inbox.

זה לא קשור למוזילה, ככה התיקיות מסודרות בשרתים של Fastmail.?

2 שאלות - אתה יודע איך אפשר לשנות את הסדר הופעה של התיקיות בפאסטמייל\ת'אנדרבירד? שתיקייה X נגיד תופיע לפני הTrash למשל. כשאני יוצר תיקייה הוא מוסיף לי אותה אחרונה ברשימה.

אין דרך סבירה לשלוט על סידור התיקיות :-\

יש על זה באג פתוח, באג 166601, אתה יכול להרשם אליו ב-CC כדי לקבל עדכונים.

שאלה שנייה - אתה יודע איך אפשר לשמור עותק של Drafts, Sent וכו' גם בתיקייה המתאימה בשרת וגם בLocal Folders? באפשרויות הוא נותן לי רק באחד מהם.

זה אפשרי באופן ידני. פשוט תגרור את המסמכים ל-Local Folders בזמן שאתה מחזיק את ה-Ctrl לחוץ. דרך אוטומטית נורמלית אין, אבל אתה יכול להגדיר שהמייל יועתק ל-Sent Items המקומי וישלח ב-BCC לתוך תיקיית Sent מרוחקת (תגדיר BCC ל-Sent@your_user_name.fastmail.fm).?

Prog.

פורסם

זה לא קשור למוזילה, ככה התיקיות מסודרות בשרתים של Fastmail.

?

כן, אני יודע, לזה התכוונתי :) זה לא כזה נורא.

אין דרך סבירה לשלוט על סידור התיקיות :-\

יש על זה באג פתוח, באג 166601, אתה יכול להרשם אליו ב-CC כדי לקבל עדכונים.

הצבעתי לו :)

זה אפשרי באופן ידני. פשוט תגרור את המסמכים ל-Local Folders בזמן שאתה מחזיק את ה-Ctrl לחוץ.

כן, ככה אני עושה בינתיים.

תודה רבה.

פורסם

הוט מיל. CO.IL

זה מכוער, לא נוח, איטי,ודפוק.

אבל אם היתי משתמש באימיל היתי עובר למשהו טוב יותר, אבל בגלל שחוץ מאבק וספאם אין לי כלום בתיבה לא איכפט לי 8) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים