עבור לתוכן

תאריך שיחרור רישמי של דום 3!

Featured Replies

פורסם

אני מאה אחוז קונה את HL2....וכנראה גם את STALKER אבל זה ממש לא בטוח....

DOOM 3 לפי מה שהבנתי אין מולטי אז מה זה שווה לקנות?

פורסם

אני קונה דום 3 ואלף לייף 2 אבל מתלבט בקשר לסטלקר... מה אתם אומרים שווה?? :-\

פורסם

עניין של טעם אישי, אני אישית מאוד התרשמתי מהטריילרים.

נראה טוב בהחלט.

פורסם

תגידו רגע מה עם דמואים למשחקים האלה? לדעתי רק על פי הדמו אפשר ליקבוע עם שווה לתת את הכסף למפתחים, הם רק מבטיחים ומבטיחים,

ראתי את הסיאטון של hl2 , ניראה משחק ממש טוב וכניראה אותו אני יקנה. אבל doom 3 חוץ מהגרפיקה.... לא ניראה לי משחק כיפי במיוחד.

טוב בכל מיקרה יכול ליהיות שאני טועה! :P

פורסם

דעתי האישית היא שדום3 ממש לא יהיה משחק ששווה לקנות. האמת היא שחוץ ממנוע גרפי אימתני שספק אם המחשבים של כולם פה יפעילו אין למשחק הזה שומדבר להציע.

למי המשחק הזה כן מתאים? המשחק הזה פשוט מושלם לאנשים שאוהבים הרבה דם ואימה והוא הולך להיות יותר מפחיד מכל המשחקים שראינו עד כה (אפילו מ-UNDYING) בגלל המנוע הגרפי שלו.

בעקרון אני לא מתכנן לקנות שום משחק מהחדשים שיוצאים חוץ מ-HL2. אחד המשחקים האחרונים שקניתי היה HL1 והוא היה שווה כל שקל שבזבזתי עליו לפני 6-7 שנים. מאז לא יצא משהו שהתקרב אליו אפילו באיכות חוץ מ-DEUS EX שהוא היה המשחק האחרון שקניתי. HL2 לדוגמה הוא משחק שהולך לעורר מהפכה בתחום משחקי ה-FPS בגלל המנוע המציאותי שלו ובגלל שכל חפץ בסביבה שאתה נמצא בה מתנהג כמו שהוא צריך להתנהג. בעיקר שווה לקנות את המשחק בגלל המולטיפלייר שלו (מישהו ראה בסוף הדמו של HL2 את הקטעים של CS?), נראה כאילו המולטיפלייר הולך להיות מעולה כמו במשחק הראשון. אנשים אל תשקיעו כסף בכל חרא חדש שיוצא אבל כשמשהו כ"כ מושקע וגדול יוצא תנו לחברה קצת כבוד ותקנו את המשחק שלה. STALKER נראה כמו עוד משחק ממש טוב שאולי שווה לקנות. את זה מחליטים ע"י הורדת הדמו של המשחק.

פורסם

רוקי, "מערכות המחשב הנוכחיות וקצב הפריימים הנמוך"? ממש לא, מערכות של היום יכולות להרשות לעצמן 90FPS במשחק, גם מערכות עם AXP...

שלא נתחיל לדבר על ה- A64 וה- R350 ומעלה, גם ה- NV38 ומעלה נחשבים, חוץ מזה אתה תמיד יכול לפנות לאוברקלוק (אני מצפה שהמערכת העתידית שלח תריץ את המשחק באופן מטורף לגמרי, כמו כלום... 100FPS ומעלה ;D).

פורסם

לזה שהתלבט אם לקנות את STALKER או לא - אני במקומך חוסך כסף ובמקום דום 3 קונה STALKER , המשחק הוא על 30 קמ"ר !! הגראפיקה יותר פרטנית מהאלף לייף 2 , יכול ליהיות אפילו שגם הפיזיקה שם יותר טובה לפי מה שראיתי בסרטונים . בלי קשר ראיתי קטע בסרטון שעופפו מעל השחקן ציפורים הוא ירה באחת והיא נפלה (!) . ומשהו שהוא עוד יותר נותן תמורה לכסף הוא שזה לא סתם משחק FPS , אתה יכול לבחור לשחק מכמה זוויות שונות (כמובן ביניהם הזווית של FPS) . בקיצור אם הייתי במצב שבו אני הולך לקנות משחק (למה אתה קונה משחק בכלל??) הייתי קונה אותו.

פורסם

בנוגע ל hl2 אני חייב להשיג מספר סידורי ממישהו,מה אני דואג אני תמיד משיג לכל משחק.

כבר אמרתי שיש לי כזה? (מישהו שקנה XT הביא לי ;D)

אני גם משחק איתו CS1.6 אבל אם לא היו מביאים לי, המשחק היחידי שהייתי חושב על לקנות זה HL2.

פורסם

אתה מדבר על מספר סידורי או על המספר שבעזרתו מורידים את המשחק מהשרת של VALVE??

פורסם

מה הקשר של HL2 לדיון על DOOM3 !?

ובכלל, כמה פעמים אפשר להגיד לכם: חאלס עם האיזכור של מס' סידוריים.

גם לא ברמיזה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים