עבור לתוכן

תאריך שיחרור רישמי של דום 3!

Featured Replies

פורסם

זהו, היום לו כולנו חיכנו בקוצר רוח, בהחלט אבן דרך בעולם המחשבים והמשחקים בפרט, דום 3 ישוחרר בעוד כשבועיים ב14 ביוני!

מקור:

http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18191

עכשיוו רק נותר האלף לייף 2....

ד"א המשחק יהיה יקר מהרגיל, 60$ , אני מעריך שיעלה כ300-350 שקל בישראל.

פורסם

אני לא ממש חיכיתי ליום הזה...עם כרטיס מסך כמו שלי אין סיבה לחכות (radeon 9200 se) בעעע

:'(

פורסם

רק בשביל שני המשחקים האלה אני הולך לקנות איזה מפלצת מסך...אני משער שה 9800 פרו יתאים לי....(רק המחיר...........

בעעע טוב נו נקווה שהוא יחזיק שנתיים שלוש...)

וואי שאני חושב על זה.... המסחק הזה עולה כמעט כמו הכרטיס מסך שלי....(אותו גכרטיס כמו של MILK-INC )

פורסם

אם היה לי שקל על כל פעם שהכריזו עליו, דולר על כל פעם שהכזירו על hl2 ולירה שטרלינג על כל הכרזה על duke nukem forever, כנראה היה לי מספיק כסף כדי לקנות את החברות שאחראיות למשחקים האלה ולשחרר אותם כבר.

במילים אחרות: עד שזה לא מותקן על המחשב שלי, אני לא מאמין שזה קיים.

פורסם

שתי המשחקים שהכי שווה לקנות ואני קונה אותם הם HL2 ו-DOOM3 מה אתם אומרים גם STALKER יהיה השקעה טובה??

יש לי כרטסי מסך מספיק טוב לשני המשחקים האלה אבל יהיה לי קצב פריימים מחריד :-\ :-\

פורסם

אני לא מוכן לשחק לבד דום 3,זה מבהיל מידי...

באמת הגיע הזמן שהוא יצא.

פורסם

FarCry גם מבהיל, Undying המבוסס על המנוע של אנריל הראשון בכללללללללללל משחק מטורף, שלא לדבר על סידרת Alone In The Dark.

Doom III יהיה קומדיה לעומת כל אלה, בייחוד עם מערכות המחשב הנוכחיות ורמת הפריימים הנמוכה שיפיקו עם המשחק הזה.

פורסם

מה קרה למה מי מת

מה זה המחיר הזה

שילכו לחפש פריריים אני לא יקנה תמשחק עד שלא ירד המחיר

הגזימו.

פורסם

כן גם אני לא יקנה את המשחק! :-X

;D

פורסם

אתה לא קונה את המשחק :o

בנוגע ל hl2 אני חייב להשיג מספר סידורי ממישהו,מה אני דואג אני תמיד משיג לכל משחק.

פורסם

אני קונה את המשחק הזה! ומה זאת אומרת איך להשיג סידי קי של HL2 קונים את המשחק שהוא יוצא ומקבלים סידי קי ;D

פורסם

מעניין אם ה CD-KEY של HL2 יתפוס גם ב CS2 ,שמעתי שהם מפרידים את זה

פורסם

המשחקיפ ירוצו על 9700פרו?

פורסם

המשחקיפ ירוצו על 9700פרו?

כן...

מעניין אם ה CD-KEY של HL2 יתפוס גם ב CS2 ,שמעתי שהם מפרידים את זה

מה פתאום.... CS היה ונשאר מוד בלבד של הHL.

פורסם

CS2 זה CS המקורי עם המנוע האימתני של HL2. הוא כנראה יצורף חינם עם המשחק.

ואני מבקש לא לדון פה בענייני CD-KEY, גם לא ברמיזות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים