עבור לתוכן

KT333 - מחשב חדש לאחי

Featured Replies

פורסם
עריכה: ל7 בנוגע להודעה שמתחתי אני מחכה וקונה את ה400 מהסיבה הפשוטה שאז למספר אנשים טיפשים מאוד (לא מהאתר) לא יהיה על מה להשמיץ את AMD בכך שהם יותר איטיים מאינטל.

חחחח נכון :)

גם KT333 לא יתאים כנראה למעבדי T-bred...... אבל בלי קשר אני אסביר את מה שהוא התכוון למי שלא הבין:

KT400 יעבוד עם זכרונות DDR 400MHz ואז הם יהיו PC3200 (מספקים רוחב פס של 3.2GB.... כמו RDRAM) ואז אי אפשר יהיה להגיד שRDRAM יותר מהיר. (סתם שתדעו, RDRAM מספק רק 1.6GB אבל בגלל שהוא בא בזוגות זה 3.2GB)

זה נכון אבל לפנטיום 4 יש ייתרון בולט על ATHLON XP, והוא שיש לו באס שעומד ב"לחץ". לAMD יש באס של 266MHz לכן זכרונות DDR PC2100 266MHz הם האופטימלים, וזכרונות יותר מהירים כמעט ולא יביאו שום שיפור. ראיתם איזה הבדלים מזעריים היו בין KT333 לבין KT266A...... אבל הבעייה עם הבאס הנמוך יחסית של AMD תפטר רק אחרי יציאת Hammer בסוף השנה הזאת. (מה גם, הבאס של פנטיום 4 יעלה ל533MHz. תמיד אמרתי שAMD מזה מאחרת... יחד עם T-bred היא צריכה להעלות ת'באס ל400MHz......)

פורסם
עריכה: ל7 בנוגע להודעה שמתחתי אני מחכה וקונה את ה400 מהסיבה הפשוטה שאז למספר אנשים טיפשים מאוד (לא מהאתר) לא יהיה על מה להשמיץ את AMD בכך שהם יותר איטיים מאינטל.

חחחח נכון :)

גם KT333 לא יתאים כנראה למעבדי T-bred...... אבל בלי קשר אני אסביר את מה שהוא התכוון למי שלא הבין:

KT400 יעבוד עם זכרונות DDR 400MHz ואז הם יהיו PC3200 (מספקים רוחב פס של 3.2GB.... כמו RDRAM) ואז אי אפשר יהיה להגיד שRDRAM יותר מהיר. (סתם שתדעו, RDRAM מספק רק 1.6GB אבל בגלל שהוא בא בזוגות זה 3.2GB)

זה נכון אבל לפנטיום 4 יש ייתרון בולט על ATHLON XP, והוא שיש לו באס שעומד ב"לחץ". לAMD יש באס של 266MHz לכן זכרונות DDR PC2100 266MHz הם האופטימלים, וזכרונות יותר מהירים כמעט ולא יביאו שום שיפור. ראיתם איזה הבדלים מזעריים היו בין KT333 לבין KT266A...... אבל הבעייה עם הבאס הנמוך יחסית של AMD תפטר רק אחרי יציאת Hammer בסוף השנה הזאת. (מה גם, הבאס של פנטיום 4 יעלה ל533MHz. תמיד אמרתי שAMD מזה מאחרת... יחד עם T-bred היא צריכה להעלות ת'באס ל400MHz......)

מאחרת אבל הרבה יותר משתלמת כלכלית במערכת מקבילה של P4.

AMD ATHLON XP 2000 עולה 284$

INTEL P4 2000 עולה 416$

ואני עוד לא מדבר על מחירם הגבוה של זכרונות RDRAM.

מבחינת ביצועים הם פחות או יותר מקבילים.

קצת בנצ'מרקים.

פורסם

עכשיו זה ציניות.... אני הייתי מסכים לחסוך 159 ש"ח בשביל 1.1 FPS...

אם השיקול הוא כלכלי נטו אז אתה צודק.

אבל ללוח של MSI אין USB2 ו-RAID והוא עובד ב-FSB 133.

הלוח של ASUS עובד ב-FSB166 ויש לו RAID ו-USB2, כמו כן הכרטיס קול ONBOARD שלו יותר חדשני ואיכותי מהכרטיס קול של MSI.

MSI-Direct Sound AC'97 Audio דרעק לא נורמאלי.

ASUS-C-Media 8738

מפרט MSI

מפרט ASUS

אני לא הייתי מתפשר.

עכשיו אנחנו צריכים לבדוק את המקורות שלנו.... לMSI יש USB 2. בקשר לראיד אני חושב שכן, וכרטיס קול יש להם קריאטיב 6 ערוצים!

איך הוא KT333 אם הוא עובד ב133? מה אתה עושה צחוק??

פורסם

עכשיו זה ציניות.... אני הייתי מסכים לחסוך 159 ש"ח בשביל 1.1 FPS...

אם השיקול הוא כלכלי נטו אז אתה צודק.

אבל ללוח של MSI אין USB2 ו-RAID והוא עובד ב-FSB 133.

הלוח של ASUS עובד ב-FSB166 ויש לו RAID ו-USB2, כמו כן הכרטיס קול ONBOARD שלו יותר חדשני ואיכותי מהכרטיס קול של MSI.

MSI-Direct Sound AC'97 Audio דרעק לא נורמאלי.

ASUS-C-Media 8738

מפרט MSI

מפרט ASUS

אני לא הייתי מתפשר.

עכשיו אנחנו צריכים לבדוק את המקורות שלנו.... לMSI יש USB 2. בקשר לראיד אני חושב שכן, וכרטיס קול יש להם קריאטיב 6 ערוצים!

איך הוא KT333 אם הוא עובד ב133? מה אתה עושה צחוק??

המקורות שלי הם האתרים הרישמיים של שתי החברות.

נגד זה אי אפשר להתווכח.

פורסם

אתה מסתכל במקום הלא נכון.

לMSI שני לוחות אחד נטול פיצרים ואחד מלא בהם

MSI KT3 Ultra

ו MSI KT3 ARU שכולל RAID , USB2 וכרטיס קול 6 ערוצים של Realtek

החיסרון העיקרי של הלוח בנוגע לפיצרים הוא זה שלא קיים כרטיס רשת לעומת לוחות KT333 האחרים

פורסם

אני הייתי מציע לך ללכת על הASUS כי הוא פשוט טוב ויש לו פיצ'רים נחמדים שאין בלוחות אחרים.

אם אתה קצת לחוץ בכסף, אז תקח את הלוח של MSI או של GIGABYTE.

ד"א- נתראה מחר בביה"ס ;D ותמסור ד"ש לאחיך ;D

פורסם

אני הייתי מציע לך ללכת על הASUS כי הוא פשוט טוב ויש לו פיצ'רים נחמדים שאין בלוחות אחרים.

אם אתה קצת לחוץ בכסף, אז תקח את הלוח של MSI או של GIGABYTE.

ד"א- נתראה מחר בביה"ס ;D ותמסור ד"ש לאחיך ;D

פורסם

לא שמעתם על Abit-AT7?

זהו הלוח החדש מבית אביט שפותח גרסה חדשה שלהם בשם AbitMAX שמשמעתה - מקסימום פיצ'רים בכל לוח.

הלוח כולל בקר רייד ל-4 דיסקים של בייפוינט ולא 2 כמו כל מתחריו,, כמו כן לא כולל בכלל יציאות PS/2 למקלדת ועכבר אלה רק יציאות USB ש-2 מהן הם USB 2.0.

גם שני יציאות פיירוויר נמצאות און-בורד ואם זה לא מספיק יש שם גם כניסה ויציאת SPDIF (אודיו אופטי) על הלוח!

עוד פרטים ותמונות:

http://www.brainbox.co.kr/newsbox/index_view.asp?no=3337&forum_id=news4&check=False

(סינית אבל ניתן להתרשם מהתמונות..)

וגם באתר הרשמי של אביט:

http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/products_shortcut.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=AT7

אין עדיין בנצ'מרקים או רוויואים כאלו או אחרים של הלוח הזה, אבל מי כמוכם יודע שאביט הוא יצרן הלוחות מספר אחד לאוברקלוקינג.

גם הספקים בארץ עוד לא הביאו אותו אך מתכוונים לעשות זאת בקרוב מאד (שבועות..)

בקיצור, זאת ההמלצה שלי.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שזו ההודעה הראשונה שלך, ברכותיי :)

נראים פיצ'רים נחמדים למרות שאת חלקם אני לא צריך. בכל מקרה בגלל שזה מאוד חדש ואפילו טרם הגיע לארץ (אין ריוויום בחו"ל אז אני בספק אם תוך שבועות זה יגיע לארץ..) ואני רוצה לקנות את המחשב בימים הקרובים אז החלטתי על הלוח של גיגהבייט, תוכל לראות ואני אשמח אם תגיב בטרד המיוחד בשביל זה שפתחתי .

פורסם

האביט באמת אמור להיות מצוין, רק חבל שיש רק שלושה PCI....

פורסם
  • מחבר

אם יש לו כרטיס קול וכרטיס רשת און-בורד 3 PCI יספיקו כמעט לכל אחד.

פורסם
האביט באמת אמור להיות מצוין, רק חבל שיש רק שלושה PCI....

כן.. זהו החיסרון הכי בולט בלוח הזה.. אבל אם חושבים טוב, אין צורך בכרטיס PCI אחד בלוח הזה למשתמשים הרגילים ואפילו יותר מזה.. מקסימום כרטיס קול יותר טוב.. ול"איטיים" שבינונו גם למודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים