עבור לתוכן

תפסיקו להטעות, אין כמו geforce 3 !!!!!!

Featured Replies

פורסם

לפי מה? ::)

פורסם

זאת המסורת של nVidia... כל חצי שנה להוציא דרייבר מפוצץ שמדהים את כולם בביצועים שלו.

והמסורת של ATI זה בכל דרייבר חדש לתקן את כל הבאגים שהיו בדרייבר הקודם ולהוסיף מידי פעם תכונות חדשות.

פורסם

מה יהיה ? :P

פורסם

אופס

פורסם

זאת המסורת של nVidia... כל חצי שנה להוציא דרייבר מפוצץ שמדהים את כולם בביצועים שלו.

והמסורת של ATI זה בכל דרייבר חדש לתקן את כל הבאגים שהיו בדרייבר הקודם ולהוסיף מידי פעם תכונות חדשות.

לפי התאוריה שלך עם ה Det 8 אני יקבל עם TNT2 אותם ביצועים כמו עם Geforce 3 עכשיו :lol:

אתה לא קולט!!!

זהו ה Geforce 3 הגיע לרמת ביצועים מקסימלית!!!

הדרייברים כמעט מושלמים.

למרות האיכות המצוינת של הדריוורים של nvidia

הם לא קוסמים ולא יכולים להוציא ביצועים סתם מהאויר!

פורסם

טוב, אני רוצה לסכם את "הדיון המעמיק" הזה במספר פסקאות.

ראשית, נמאס לי כבר ממר פנטיום, שכל פעם בא לפה מזיין בשכל עם טענון בלתי מבוססות, מקפיץ לאנשים פה את הפיוז. מבחינת סגנון הדיבור שלו, נראה לי שיש לו השכלה של מוכר בחנות של ניורון/באג עם נטייה סאדו-מזוכיסטית להיות מושפל עד עפר דק מאוד. לדעתי, לא צריך בכלל להתייחס לטענות המפגרות של מוכר הניורונים הזה, שלא מבין שום דבר מהחיים שלו. אני מתערב אתכם שאנשים כמוהו בכלל לא יודעים מי מייצר את כרטיס שGeforce, הם פשוט שמעו על המותג מכירות הזה, וזהו, שום דבר לא מעניין אותם. הם יעדיפו לקנות Geforce 2MX200 במקום Radeon 8500, רק בגלל השם GEFORCE. מה לעשות, זה כמות המשכל של מוכר בחנות מחשבים ממוצעת, ושלא נדבר על רמת ההבנה של הקונה הממוצע בישראל, שקונה כל לוקש שהמוכר מוסר לו.

שנית, היות ואנשים, בעיקר ישראלים שהולכים לפי העדר, קונים רק מותגים, ואוהבים ללכת על מותגים, אני בטוח שאנשים כמו מר פנטיום לפני שנתיים היו אמרים כמה NVIDIA(בוא נראה אם מר פנטיום ידע את הקשר בין השם הזה לג'יפורס...) היא חברה חראית, וכמה כדי לקנות רק VOODOO 3 עם 16 מגה זכרון, שעלה כמעט בדיוק כמו הTNT 2 האחרון עבד הרבה יותר מהר...

שלישית, אנשים פה יודעים את הדעות שלי לגבי העניין של ATI וNVIDIA, אבל אם יש דבר שאני שונא זה שאנשים מתחילים לקנות שם, ולא מוצר, בלי לברר את האיכות והטיב שלו. יכול להיות שכיום ATI לא מציאה דרייברים מספיק מהר, וזה באמת אחד החסרונות שלה, אבל היא יכולה להשתפר כל הזמן, ולשנות את הדבר. אני מודה, היא באמת ייצרה כרטיס מהיר מאוד, שנותן ביצועים כמעט כמו של TI500 במחיר של פחות מTI200. אני לא קונה שננעל על מותג ושם וזהו, אני תמיד נותן צ'אנס לכל החברות, ועושה "מחקר"(לא מוצא מילה מתאימה בעברית לזה...) על המוצרים לפני שאני קונה. כל באמצע 98 נתתי צ'אנס לNVIDIA עם הTNT 1, במקום ללכת על VOODOO2 או VOODOO BANSHEE, שכל הישראלים אז קנו, ותאמינו לי נהנית מכל רגע, היות והBANSHEE התגלה כדרעק לא נורמאלי.

לסיכום, לא צריך לקנות שמות, לא מותגים ולא מהירויות, צריך לקנות מה שבאמת עובד, דה-פאקטו, כמו שצריך ונותן ביצועים טובים יחסית למחיר שלו. מר פנטיום הוא דוגמא לצרכן הישראלי הממוצע, שמותגים ושמות מפוצצים מסנוורים אותו. אם יש סיבה שNVIDIA לא יורידו את השם של הסדרה GEFORCE וגם יגיעו לג'יפורס 8, זה אותה סיבה למה אינטל לא ישנו את השם פנטיום גם הוא יגיע לפנטיום 8, גם היא תשנה את הארכיטקטורה עד היסוד(בלב ליבו של כל פנטיום יושב עדיין 386DX עם אלוגריטם בסיסי של 32 ביט). ולמה שתי החברות האלה עושות את זה? כי רב האנשים קונים מותגים ושמות, בלי לחשוב הרבה וחבל שכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים