עבור לתוכן

הי, רמקולים + מגבר לטלוויזיה- שאלה הכי בסיסית(אני בור ועם הארץ):

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר  4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה...😁

 

אגב,  שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. 

 

נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG. 

פורסם

טלויזיה יכולה לשמש כמקור ומגבר אזניות דרך יציאת האוזנית שממוקם לרוב מצד הטלויזיה, אך היא לא יכולה להגביר רמקולים מעבר לאילו שמובנים בה. 

 

לא ברור באילו חוטים מדובר, תעלה תמונה שיהיה ברור במה מדובר. 

 

הפתרון הכי פרקטי, נוח וזול יהיה רמקולים מוגברים, ז"א רמקולים עם מגבר פנימי מובנה כך שזה חוסך את הצורך במגבר חיצוני. 

יש המון אפציות ברמות מחיר שונות לכן תקציב זה משהו שתיהיה חייב להגדיר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים