עבור לתוכן

מסך של מחשב נייד DELL מרצד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר על 60 הרץ.

אני רק לא מוצאת איפה נמצאת ההגדרה של הרענון העצמי (אם יש כזה....)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

https://www.dell.com/support/article/bg/en/bgbsdt1/sln305835/latitude-12-5285-with-detachable-keyboard-may-develop-internal-display-flickering?lang=en

אם אין אז תבטלי כל פונקציה של חיסכון בחשמל . אם זה יעזור , תתקדמי לבידוד של הסעיף הרלוונטי. 

אין לי משהו כזה....

ואין אפשרות גם להתקין את זה משום מה...

כשאני מנסה להפעיל את intel graphics control panel הוא אומר שדרייבר של אינטל לא מותקן. אבל במנהל ההתקנים הוא כן מותקן.... intel hd graphics 3000

לגבי חיסכון בחשמל, כבר ביטלתי את כל האופציות של החסכון

פורסם

איזה גרסה של חלונות 10 יש לך ? ( ואם נחדד את השאלה , האם הוא התעדכן  בסמיכות להופעת הבעיה ? )

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

איזה גרסה של חלונות 10 יש לך ? ( ואם נחדד את השאלה , האם הוא התעדכן  בסמיכות להופעת הבעיה ? )

10 Pro

לא... הוא עשה את זה גם לפני עדכונים כאלה ואחרים

פורסם

אין לי אפשרות להתעמק איתך במערכת ההפעלה שלך , יכול להיות שמשהו שם פגום.

התופעה של ריצודים במסך עד איבוד תמונה או  התחרבשות מוחלטת של התמונה קשורה להגדרות שהזכרתי שלמעשה לא נתמכות על ידי המסך.

היא גם חוזרת על עצמה שוב ושוב  לאחר שחלונות 10 מעדכנת גרסה ואז ההגדרות הדרייבר של כרטיס המסך מתאפסות  .

בהיקף כזה או אחר זה משפיע על 3 דורות לפחות של כרטיסי אינטל . 

אחד הסממנים של התופעה זה התרחשות בעבודה על סוללה ועבודה תקינה בחיבור לחשמל .

את צריכה להגיע למצב שבו יש לך שליטה על ההגדרות של דרייבר כרטיס המסך של אינטל, גם אם הממשק  או הדרך להגיע לשם שונה ממה שתארתי .

אם שום דבר אחר לא מצליח, נסי להגדיר את ה nvidia  ( בהנחה שיש לך ) לעבודה כל הזמן  גם על סוללה, זה יגמור סוללה יותר מהר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים