עבור לתוכן

איטיות חמורה בלפטופ y7000.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, 

לחבר שלי יש את המחשב הבא: 

Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black

המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. 

מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. 

לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. 

האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה? 

נערך על-ידי shimronfio

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

כדאי לתת קישור לדגם של הנייד .

הגיע עם חלונות ?

תצרף תמונות של מנהל הישומים וגם של משאבי המערכת

היכן שרואים שימוש מעבד וזיכרון וכו'.

image.png.b1b6683b3e5cc52b267f18bec6ae387b.png

image.png.c42321f01bd2d88b2b979fa1e35428da.png

נערך על-ידי napoleon45

פורסם
  • מחבר

היי לצערי אני לא מצליח לעלות בכלל תמונות, אני מקבל תמרור אזהרה ללא כיתוב ואז שוב הודעה עם אותו תמרור שאומר הייתה בעיה בהעלאת הקובץ. 

פורסם

הסדרה הזו קצת סובלת מבעיות חום, הגיוני שלאחר שימוש של שנה+ המחשב יתחיל להאט את עצמו יותר ויותר ללא ניקוי.
עצתי היא שתנסה לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב את פתחי קירור בתקווה שאיזה גוש אבק ישתחרר משם
בנוגע לאפשרויות צריכת החשמל, תלחץ על התחל > הגדרות > מערכת > צריכת חשמל > הגדרות צריכת חשמל נוספות > תבחר מצב ביצועים בחיבור כבל.

פורסם
  • מחבר

לצערי בגלל שאני לא מצליח לעלות לאתר הזה עד עכשיו תמונות, העלאתי את זה לאתר חיצוני עם הלינקים הבאים: 

https://imgur.com/a/DLdBWLf

פורסם

לא רואה שום דבר חריג אצלך מלבז המעבד שמדווח כעובד ב 1 ג’יגה. זה דורש בדיקה גם בביוס וגם

בהגדרות חשמל מתקדמות להגדרות שמגבילות את המעבד.

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים