עבור לתוכן

אינטל ב-CES 2019: הכירו מקרוב את דור ה-Ice Lake - ייצור ב-10 ננומטרים להמונים

Featured Replies

פורסם

ענקית השבבים נתנה לנו הצצה קטנה לעולם 10 הננומטרים האישי שלה בתערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר - הכירו את הדור הבא של מעבדי ניידים

לכתבה

פורסם

AMD 7NM vs 10NM? like AMD VII vs PASCAL 1080 (16NM)? לפי איך שזה נראה עכשיו המחירים רק ימשיכו לעלות.

פורסם

למה לעזאזל אינטל מיצרים מעבדים כחול לבן, ומוכרים אותם כאן הרבה יותר יקר מבחו"ל?! אשמח לפתרון החידה

וכן, אחרי מגמת 9900K נראה שהתאבון גדל והיד נטויה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-one

למה לעזאזל אינטל מיצרים מעבדים כחול לבן, ומוכרים אותם כאן הרבה יותר יקר מבחו"ל?! אשמח לפתרון החידה

חומוס אחלה, פירות וירקות, במבה ועוד הרבה דברים מיוצרים כאן ונמכרים יותר זול בחול.

יצור מקומי לא אומר מחירים נמוכים במיוחד מקומית, אלא לפי מחיר שוק עולמי.

הרבה דברים יקרים כאן בהשוואה לשאר העולם כמו מחיר משחקים בפלטפורמות השונות (סטים, חנות מיקרוסופט).

אנחנו ארץ יחסית יקרה, וזה לא דבר חדש.

כמו גם מדינת ישראל היא לא היחידה שמשתתפת בתהליך יצור מעבדים, יש אריזה והפצה וכו', דברים שנעשים במדינות אחרות

פורסם

זה ברור ואני מסכים.

אבל אם אינטל היו רוצים לייצר בזול היו מוצאים להם בקלות קרחת נחמדה במזרח.

למה בדיוק uncel sam הגיע לכאן? אם זה מסיבה שהשכל הישראלי הוא מס' 1 בעולם ואולי יעזור להם לקדם את האינטרסים שלהם, לא אמורה להיות ציפיה ציבורית לטובת הנאה מסויימת? לא פטאתית אלא אמיתית לגמרי, בכל זאת אתה קונה מעבד מהדוד סאם, משלם מחיר מקומי(שם בדולר)+מעמ, מעמ בארץ, דמי משלוח, ומקבל אותו מאמזון אחרי 5 ימים-שבוע במחיר שגורם לחנויות בארץ לזוז בכיסא, עיין ערך בלאק פריידי :) . אם זה לא פטאתי אני לא יודע מה כן.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של No-one

זה ברור ואני מסכים.

אבל אם אינטל היו רוצים לייצר בזול היו מוצאים להם בקלות קרחת נחמדה במזרח.

למה בדיוק uncel sam הגיע לכאן? אם זה מסיבה שהשכל הישראלי הוא מס' 1 בעולם ואולי יעזור להם לקדם את האינטרסים שלהם, לא אמורה להיות ציפיה ציבורית לטובת הנאה מסויימת? לא פטאתית אלא אמיתית לגמרי, בכל זאת אתה קונה מעבד מהדוד סאם, משלם מחיר מקומי(שם בדולר)+מעמ, מעמ בארץ, דמי משלוח, ומקבל אותו מאמזון אחרי 5 ימים-שבוע במחיר שגורם לחנויות בארץ לזוז בכיסא, עיין ערך בלאק פריידי :) . אם זה לא פטאתי אני לא יודע מה כן.

קניית חומרה מארהב היא אכן הקלה רצינית שאנחנו מקבלים כישראלים, והזון תמיד דואג להעלות מבצע כשמישהו מהצוות רואה דברים מרהיבים מעבר לים.

הבעיה היא שבשרשרת יש הרבה פיות להאכיל, ומספר מיסים בדרך. עד שהמוצר מגיע ללקוח מהחנות הוא כל כך ממוסה שזה פשוט הזוי לחלוטין.

אתה תראה עם 2060 שיגיע בקרוב

פורסם

האמת שבמבצעים אין עליכם :) , נותנים לשקל הישראלי את ערכו האמיתי! מקס' מוצר מינ' עלות. אישר כוח!

פורסם

אתה טועה ומטעה. ההגדרה של תהליך הייצור שונה בין שתי החברות התהליך 14 ננו של אינטל שקול ל 10 של amd כל אחת מודדת משהו אחר ומדווחת את הגודל שלו...

פורסם

ביבי.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מיסים + מערך שיווק והפצה ארוך מאוד, גורם למחירים כאן להיות גבוהים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים