פורסם 2019 בינואר 36 שנים אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפתרון?
פורסם 2019 בינואר 36 שנים אולי חייבים ליצור כלל לפיירוול? https://thesysadminchannel.com/how-to-enable-remote-desktop-via-group-policy-gpo/
פורסם 2019 בינואר 36 שנים מחבר צריך כמובן ועשיתי.הבעיה העיקרית שלי שאני נשאר במצב הזה: כשהGPO עובד כמו שצריך האפשרות השניה צריכה להבחר אוטומטית וכל זה אמור להיות באפור (כי למשתמש לא אמורה להיות יכולת לשנות מדיניות GPO). זה לא קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.