עבור לתוכן

עזרה בהתאמת מחשב למשחקי מחשב עד 3500

Featured Replies

פורסם

טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות).

אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד.

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

3500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

הכל יש לי, אבל אשמח גם להצעה למסך רחב וגדול כדי שיהיה לי נוח לשחק (כמובן בלי קשר למחיר שצויין למעלה).

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

לא כל כך, עדיף, אבל לא חובה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?

לא יודעת מה זה

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

windows 10 ואופיס לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים?

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

רצוי אבל לא חובה. אני כן ארצה מחשב שכבר יעבוד לי לסימס 5 כשיצא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמו שכבר כתבתי, אני בעצם גם מתלבטת בין נייח לנייד. הפחד הוא שהסוללה של הנייד תידפק תוך חצי שנה ואז סתם חבל.. (אני משחקת איזה 3 שעות ביום). וגם יש את השיקול שלמחשב נייד אצטרך לחבר עכבר כדי לשחק. מצד שני, מחשב נייח כן יקבע אותי למקום אחד (במקרה שלי לחדר עבודה סגור ומרוחק משאר הבית). לכן ההתלבטות ואני כן רוצה את דעתכם למה כדאי כי אני לא באמת יודעת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים