עבור לתוכן

אשמח להמלצה למסך 27 אני צלמת ועורכת .

Featured Replies

פורסם

היי ,

אשמח להמלצה למסך מחשב 27״ .

שיתחבר למקבוק פרו שלי 15״ 2018  5' 8th generation of 2.6GHz 6-core Intel Core i7 profile processor (Turbo Boost use at the maximum 4.3GHz) Radeon Pro 560X (4GB GDDR5 Note re-installed) 32GB 2,400MHz DDR4 memory

אני מצלמת ועורכת בעיקר בלייטרום ופוטושופ בעתיד הקרוב גם וידאו .

מחפשת מסך

ips

100%  ADOBE RGB  ו- SRGB . 

חשוב לי באיכות של לפחות 4K

המליצו לי על DELL U2718Q

אשמח להמלצות נוספות.

תקציב עד 3500 ש״ח 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

בדיוק בדקתי על הדגם הזה חח דיברתי עם המשווק הרישמי שלהם בארץ הוא נתן לי הצעת מחיר של 5800 אחרי מע״מ .. מעל התקציב שלי ולגבי המסך הראשון קראתי ביקורות לא טובות במיוחד . תודה רבה על התגובות  

פורסם

כפי שאת רואה, הקונסנסוז עולה לא מעט.  :D

מה שבתקציב - כל מסך עם המגרעות שלו.

גם ה - DELL שהומלץ לא יוצא נקי.

להבדיל ממסכי FHD שבאים עם כיסוי צבע כמעט ללא בעיה,

במסכי 4K זה בעייתי הרבה יותר, וגם עם SRGB גבוה,

בתקן ADOBE המצב פחות מזהיר, הכוונה במסכים בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

חח האמת שלא, בגלל זה כתבתי בפורום הזה שאשמח שאנשים בעלי ניסיון יתנו לי עצות למסך הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב שלי 

פורסם

טוב.

תצתרכי להמתין, מן הסתם.

כל מסך שהיה טוב בביקורוות, חצה את ה - 6000 ש"ח  כאילו כלום,

מה לגבי קניה מחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

המחירים האלו קרובים למחירים של benq ו eizo . כנראה שאצטרך להמתין ולהגדיל את התקציב . .

תודה רבה :)

פורסם

בשביל מה מסכים כאלו יקרים?

מסכי יוקרה דורשים output של 10BIT מה שאין למקבוק.

תחסכי את הכסף! תרכשי מסך עם פנל IPS מט, וזהו.

אגב גם המצלמות DSLR לא מגיעות לכיסו מלא של adobe RGB, זה נעשה במניפולציה ברמת התכנה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של urib

בשביל מה מסכים כאלו יקרים?

מסכי יוקרה דורשים output של 10BIT מה שאין למקבוק.

תחסכי את הכסף! תרכשי מסך עם פנל IPS מט, וזהו.

אגב גם המצלמות DSLR לא מגיעות לכיסו מלא של adobe RGB, זה נעשה במניפולציה ברמת התכנה.

אז על איזה מסך אתה ממליץ גם אם אני אחרוג מהתקציב שרשמתי בדיון.. אני מצלמת ועורכת כפרנסה מאוד חשוב לי האיכות ולא הייתי רוצה שהתצוגה של המסך תיהיה פחות מהמקבוק שלי שהיא מדהימה בעיני רק 15 אינץ לא כ״כ נוח לערוך בו. 

פורסם
ציטוט של Lee Yatzkan

אז על איזה מסך אתה ממליץ גם אם אני אחרוג מהתקציב שרשמתי בדיון.. אני מצלמת ועורכת כפרנסה מאוד חשוב לי האיכות ולא הייתי רוצה שהתצוגה של המסך תיהיה פחות מהמקבוק שלי שהיא מדהימה בעיני רק 15 אינץ לא כ״כ נוח לערוך בו. 

מה מדהים בדיוק...? בגלל אפל. סה"כ מסך עם פנל IPS של LG שאפל דוחפת את טכנולוגיה הרטינה שלה.

וגרוע מזה פנל מבריק...

ואגב, לא נוח בכלל לערוך על מחשב נייד! לא רק בגלל הממדים של המסך 15.6" ביצועים, ביצועים.

אני ממליץ:

האופציה היקרה: Dell UltraSharp UP3216Q

האופציה התקציבית יותר: BenQ PD3200U

פורסם
  • מחבר

היו לי הרבה מחשבים ניידים והתצוגה של המחשב הזה מדהימה כן למחשבים ניידים האחרים שהיו לי וביחס למה שראיתי. ולא בגלל שקוראים לזה אפל :)

השולחן עבודה שלי יחסית קטן כתבתי שאני מחפשת 27׳ תודה בכל אופן . 

ציטוט של urib

מה מדהים בדיוק...? בגלל אפל. סה"כ מסך עם פנל IPS של LG שאפל דוחפת את טכנולוגיה הרטינה שלה.

וגרוע מזה פנל מבריק...

ואגב, לא נוח בכלל לערוך על מחשב נייד! לא רק בגלל הממדים של המסך 15.6" ביצועים, ביצועים.

אני ממליץ:

האופציה היקרה: Dell UltraSharp UP3216Q

האופציה התקציבית יותר: BenQ PD3200U

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים