פורסם 2004 במאי 2721 שנים חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??
פורסם 2004 במאי 2721 שנים הדף המודפס הוא לא כזה יפה ... סתם עוד דף מהחבילה שהם קונים באופיס דיפו . מה זה יתן לך ? תדע איך מחשב בנוי בפנים , ילמדו אותך את כל שרשרת המערכות ההפעלה מ95/98 עד 2000/XP על רגל אחת , ואתה תבין מי נגד מי ולמה . הממ ... אתה תוכל לחסוך לעצמך איזה כמה אלפי שקלים אם פשוט תעבור על כל הת'ראדים של הפורום , מהרגע שהוא נוסד ועד לפני כשנה .
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר זה בסדר אני עובד עם מחשבים כבר די הרבה זמן ויודע איך הם עובדים ומכיר קצת יותר מהמערכות של מייקרוסופט. אהל השאלה אם יש מה לעשות אם זה אח"כ או שזה סתם בשביל הכיף?
פורסם 2004 במאי 2721 שנים תעודה מקורס כזה לא שווה הרבה. הדבר היחיד ששווה משהו בתחום המחשבים זהו תואר אקדמאי..
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר הבנתי אותכם ...אז איך בעצם מישהו יכול לקבל עבודה בתור טכנאי מחשבים ? כאילו מה צריך בשביל זה אז?
פורסם 2004 במאי 2721 שנים אתה צריך הרבה ידע כמובן וניסיוןאבל הכי חשוב זה קומבינות ! (אנחנו בישראל מה חשבת ?) בעל החנות לוקח אותך בתור מתלמד ,אתה לומד תוך כדי העבודה ומשתלב
פורסם 2004 במאי 2721 שנים זה אולי יעזור לך בלמצוא עבודה יותר בקלות כי ראיתי בעיתון ומחפשים שם כאלו "תכנאי PC" אז כנראה אולי צריך גם את ה דף הזה שלא אומר הרבה..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים כדי להתקבל לעבודה כזאת אז אתה חייב ניסיון או קומבינות או שניהם תלוי לאן אתה רוצה להקבל. ראיתי במודעות באינטרנט שממש מפרסמים לעבודה בקיץ לפני הצבא. זה מה שאני עשיתי דרך קומבינות עבודה בחברת הייטק בתור טכנאי PC 3 שנים. הבעייה היא למצוא. הקורס הוא באמת חסר משמעות פשוט חבל על הכסף אם כבר קורס אז רק MCSE של MICROSOFT (נראה לי שכתבתי נכון).שיהייה לך בהצלחה!!!
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מייקרוסופט לא מעבירה קורסים אלא נותנת תואר למי שלמד במקום מוסמך וניגש לבחינה שהיא כתבה....זה ממש יכול לעזור אם אתה עושה לפני צבא!
פורסם 2004 במאי 2821 שנים לי יש תעודת MCSE ואני עובד כרגע בתור אחראי על המחשבים בסינמטק בתל-אביב והגעתי לזה רק בזכות הקורס אז אני אישית לא מתחרט שלמדתי את זה
פורסם 2004 במאי 2821 שנים לי יש תעודת MCSE ואני עובד כרגע בתור אחראי על המחשבים בסינמטק בתל-אביב והגעתי לזה רק בזכות הקורס אז אני אישית לא מתחרט שלמדתי את זה ואיזה קורס עושים על מנת לקבלה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.