עבור לתוכן

קורס טכנאי pc ורשתות

Featured Replies

פורסם

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק.

מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

פורסם

הדף המודפס הוא לא כזה יפה ... סתם עוד דף מהחבילה שהם קונים באופיס דיפו ;) .

מה זה יתן לך ?

תדע איך מחשב בנוי בפנים , ילמדו אותך את כל שרשרת המערכות ההפעלה מ95/98 עד 2000/XP על רגל אחת , ואתה תבין מי נגד מי ולמה .

הממ ... אתה תוכל לחסוך לעצמך איזה כמה אלפי שקלים אם פשוט תעבור על כל הת'ראדים של הפורום , מהרגע שהוא נוסד ועד לפני כשנה .

פורסם
  • מחבר

זה בסדר :) אני עובד עם מחשבים כבר די הרבה זמן ויודע איך הם עובדים ומכיר קצת יותר מהמערכות של מייקרוסופט.

אהל השאלה אם יש מה לעשות אם זה אח"כ או שזה סתם בשביל הכיף?

פורסם

לפי ההגדרה שלך , "סתם בשביל הכיף" .

פורסם

תעודה מקורס כזה לא שווה הרבה. הדבר היחיד ששווה משהו בתחום המחשבים זהו תואר אקדמאי..

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותכם ...אז איך בעצם מישהו יכול לקבל עבודה בתור טכנאי מחשבים ? כאילו מה צריך בשביל זה אז?

פורסם

אתה צריך הרבה ידע כמובן וניסיון

אבל הכי חשוב זה קומבינות ! (אנחנו בישראל מה חשבת ?) בעל החנות לוקח אותך בתור מתלמד ,אתה לומד תוך כדי העבודה ומשתלב

פורסם

זה אולי יעזור לך בלמצוא עבודה יותר בקלות כי ראיתי בעיתון ומחפשים שם כאלו "תכנאי PC"

אז כנראה אולי צריך גם את ה דף הזה שלא אומר הרבה..

:)

פורסם

כדי להתקבל לעבודה כזאת אז אתה חייב ניסיון או קומבינות או שניהם תלוי לאן אתה רוצה להקבל. ראיתי במודעות באינטרנט שממש מפרסמים לעבודה בקיץ לפני הצבא. זה מה שאני עשיתי דרך קומבינות עבודה בחברת הייטק בתור טכנאי PC 3 שנים. הבעייה היא למצוא. הקורס הוא באמת חסר משמעות פשוט חבל על הכסף אם כבר קורס אז רק MCSE של MICROSOFT (נראה לי שכתבתי נכון).

שיהייה לך בהצלחה!!!

פורסם

MSCE

אבל היום גם תואר RHCE יהיה מצויין (:

פורסם

מייקרוסופט לא מעבירה קורסים אלא נותנת תואר למי שלמד במקום מוסמך וניגש לבחינה שהיא כתבה....

זה ממש יכול לעזור אם אתה עושה לפני צבא!

פורסם

לי יש תעודת MCSE ואני עובד כרגע בתור אחראי על המחשבים בסינמטק בתל-אביב והגעתי לזה רק בזכות הקורס אז אני אישית לא מתחרט שלמדתי את זה

פורסם
  • מחבר

מה אומר msce?

פורסם

זה MCSE ולא MSCE

MCSE = Microsoft Certified System Engineer

פורסם

לי יש תעודת MCSE ואני עובד כרגע בתור אחראי על המחשבים בסינמטק בתל-אביב והגעתי לזה רק בזכות הקורס אז אני אישית לא מתחרט שלמדתי את זה

ואיזה קורס עושים על מנת לקבלה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים