עבור לתוכן

מבקש המלצה בין שני רמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה.

יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד.

ההתלבטויות:

(1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו?

(2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם?

* הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב.

שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * והשני עם תאורה מאחורה נראה יפה.

-> שאלה: שניהם משתמשים בדריברים פנימיים (נוספים למערכת) שכמובן ירוצו ויעבדו ברקע (background) כל עוד המחשב פועל והם מחוברים נכון (עוד שימוש מזערי בזיכרון) ?

אשמח להצעות בבקשה.

אולי יש אפילו רמקול יותר זול שאתם ממליצים עליו והוא לא גדול כול כך אשמח לשמוע עליו.

תודה רבה לעזרה חברים.

פורסם

לשניהם יש חיבור USB וגם TRS 3.5mm.
בחיבור 3.5 הם יעבדו כמו כל סט רמקולים סטריאו אחר ולא תהיה אפשרות לשלוט על האורות מהמחשב. אולי אפשר מהרמקולים עצמם.
בחיבור USB הם למעשה מתפקדים גם ככרטיס קול חיצוני במקום זה שקיים במחשב - אם הם מחוברים באופן קבוע אתה מוזמן לבטל את הכרטיס בביוס ולהסיר את הדרייבר שלו. זה גם מאפשר את הסראונד הוירטואלי, THX וכל הלוגואים המגניבים שעל הקופסא. ומה שמגניב זה שהעיבוד מתבצע על חומרה ייעודית ברמקול, הרחק מהרעש האלקטרוני בתוך המארז.

עבור 99.9% מהמחשבים מומלץ להשתמש ב-USB.

ואיך הם נשמעים? וואללה לא יודע. 🤨

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, לשניהם יש חיבור USB כולל, זה עדין מומלץ נכון? מה שצריך בנוסף זה הדריברים שכל אחד מציע, להתקין שיעבדו כמו שצריך ?

יש המלצה מביניהם בבקשה (יותר זול או השני) או שרמקולים אחרים שגם מומלצים?

תודה רבה לעזרה בבחירה.

פורסם

לא יצא לי לחוות אותם (או רמקולים מהשנים האחרונות בכלל). בכל מקרה, הרעיון של "כרטיס קול" שנועד במיוחד לרמקולים ספציפיים ונמצא בתוכם הוא די חכם בעיניי.
אולי יש עוד מוצרים כאלה, אין לי מספיק היכרות עם התחום.

בקשר להמלצה על אחד מביניהם? בשביל זה יש ביקורות. אולי אפילו מישהו טרח להשוות ביניהם.
בסקירה זריזה נראה שנומו פרו נשמע יותר טוב אבל לא מצדיק את ההפרש במחיר.

פורסם
  • מחבר

אז יש הבדל זעיר באיכות השמע של היקר יותר אוקיי.

בכל מקרה בשניהם חיבור USB ודריברים להתקנה ובנוסף כרטיס קול פנימי.

נראה לפני שיגמר ה blackfriday תודה ^^

אשמח לשמוע עוד רעיונות לרמקולים אם יש בסביבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים