עבור לתוכן

CS צריך עזרה לאחר התקנה מחדש בפקודות וכדומה

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות.

דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה.

עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר.

אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו.

וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

פורסם

שלוש פקודות עיקריות שיש להקיש בקונסולה עם הרצה טריה לאחר ההתקנה :

"fps_max 100"

"net_graph 3"

"net_graphpos 2" - על מנת למרכז אותו, הרבה יותר נוח לדעתי.

ו

"con_color 256 256 256" - לצבע טקסט כתיבה לבן וסקסי, כל מספר מייצג את אחד משלושת צבעי היסוד (אדום כחול ירוק) - אם תשחק עם הערכים, תקבל טקסטים בכל מיני גוונים.

פורסם

יש לך אולי איזה פקודות שנוותנות בוסט לFPS?

כי אני רוצה להתקין עכשיו CS1.6 על מחשב מממששש גרוע.. ואני גם רוצה לשחק על 800X600 עם FPS של 40+

כרטיס מובנה SIS עם 64SHARED MB (יש לי סך הכל 660MB DDR).

פורסם
  • מחבר

תודה רוקפורד עזרת לי מאוד אני רק צריך עוד פקודה אחת זו שמפסיקה את הסאונד של הצרצרים באזטק אבל זה לא הכי דחוף הבעיה של הFPS תוקנה סליחה ATI שהחפשתי את שימכם.

יש לי עוד בעיה תפריט שלי של הקניות הוא כזה מודרני יש איזו דרך לעשות את התפריט הקלאסי זה שרשום בצד בכתב במקום כול הטבלאות האלה?

פורסם

HUD_FASTSWITCH 5 הלפת נשקים מהר.

התפריט הקלאסי זה באפשרויות נראה לי.

אני גם מחפש את השטות עם הצרצרים.

פורסם

bind "v" stopsound

זה ישתיק את הצרצרים הנאכסים. לצערי זה משתיק אותם לאיזה 15 שניות

חיפשתי את הקובץ של זה (ולא מצאתי), כדי לשנות אותו שיהיה שקט (אפשר לערוך את הקולות במשחק)

אם מישהו יודע מה השם של הקובץ שיגיד לי.

פורסם

HUD_FASTSWITCH 5 הלפת נשקים מהר.

אתה משוכנע שזו הפקודה הנכונה?... לאחר ההקלדה, עדיין יש צורך בבחירה באמצעות לחצן שמאלי על הנשק הרצוי לאחר הגלילה...

פורסם

100% תנסה HUD_F ותמצא את הפסטסוויץ' עם הTAB או עם החץ למעלה.

20FPS בCS! מה אני עושה!?

פורסם
  • מחבר

כן הפקודה שרועי הביא היא הפקודה הנכונה

בקשר לSTOPSOUND אני ינסה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים