פורסם 2018 בנובמבר 217 שנים אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שילווה אותי בטיול לחו"ל ושאוכל לערוך עליו סרטים ברמה בסיסית, לגלישה באינטרנט ולשאר הפנאי (סרטים, משחקים אולי) מצאתי את שני הדגמים הבאים שהתאימו לי מבחינת הדרישות שחיפשתי פחות או יותר: Huawei Matebook X Pro i7 Huawei Matebook עולה בערך 6k עם שילוח לארץ לבין - Asus UX433FA Asus UX433FA עולה בערך 5k עם שילוח לארץ גם הדגם UX433FN יכול להיות אופציה טובה פשוט לא מצאתי מי מוכר אותו בינתיים.. מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה לו מסך איכותי, חיי סוללה טובים וחשוב שיהיה קל משקל.. מי לדעתכם מחשב יותר מומלץ? תודה לעוזרים! נערך 2018 בנובמבר 217 שנים על-ידי omery000
פורסם 2018 בנובמבר 227 שנים קצת קשה. אין ביקורות על אסוס. המאט בוק נראה לא רע. נראה לי מאט בוק. סליחה על השאלה, אבל למה לא לקנות בחו"ל ?
פורסם 2018 בנובמבר 227 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 קצת קשה. אין ביקורות על אסוס. המאט בוק נראה לא רע. נראה לי מאט בוק. סליחה על השאלה, אבל למה לא לקנות בחו"ל ? אני דווקא לגמרי בעד... בינתיים הדיל הכי טוב שמצאתי עליו זה בB&H ב1350 דולר לפני משלוח ומעמ, מחכה לראות אולי ישתנה משהו מחר או בשני..
פורסם 2018 בנובמבר 237 שנים ציטוט של omery000 סליחה על השאלה, אבל למה לא לקנות בחו"ל ? התכוונתי לקנות פיזית בחו"ל, לחסוך את המשלוח ומע"ם. בקיצור, לך על מט בוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.