עבור לתוכן

נייד 13.3" או 14" - לעבודה אינטנסיבית, עד 6K. (אולי אף להזמין מחו"ל).

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך המחשב הזה קשור..... קודם כל הוא בכל 15.6". דבר שני, הוא עולה 1466 דולר, בעוד האזוס עולה 1099, ודבר שלישי, יש לי ניסיון גרוע עם מוצרים של LG, לא סומך על החברה הזו, ולא זכור לי שהם איזשהו שם דבר בעולם הניידים...

פורסם
  • מחבר

אגב אין לי שום בעיה לשקול עוד ניידים, בדיוק בשביל זה פתחתי את השרשור, אבל עד עכשיו הוצע לי רק ה LENOVO שגם שוקל הרבה וגם המפרט המקורי שלו דורש החלפות, או את ה DELL 7490 שעם ווינדוס יעלה כבר באזור 6400 ולא ברור לי מה ההצדקה להוציא עליו סכום כזה, מה גם שבכלל לא מצאתי עליו ביקורות של צרכנים, לא באמזון ולא ב NEWEGG, ככה שלא ברור לי באיזה שווקים הוא משווק, האם רק לשווקים משניים כמו ישראל? אני מעדיף משהו שאני יודע שיש עליו איזשהו קונצנזוס בינלאומי שהוא טוב.

פורסם
ציטוט של dippi

לא הבנתי איך המחשב הזה קשור..... קודם כל הוא בכל 15.6".

הקשר הוא המשקל.

תתפלא או לא, הנייד הזה עם כל ה - 15.6  שלו שוקל כמו האסוס 14, לפחות משנת 2017.

יש ל - LG גם דגם 14, שעולה פחות.

ציטוט של dippi

דבר שלישי, יש לי ניסיון גרוע עם מוצרים של LG, לא סומך על החברה הזו, ולא זכור לי שהם איזשהו שם דבר בעולם הניידים...

זה לא טיעון רציני, בלשון המעטה.....

קיצר, אם אתה נעול על אסוס, ורוב התסמינים אומרים שזה המצב, אז לך על אסוס.

רק אולי תמתין חודש חודשיים עד שיצאו ביקורות יותר רציניות מאלה שבאמאזון

שתוכל לדעת מה טיב הסחורה במציאות ולא מפרסומי החברה.

בקשר למחיר, גגל כמה עולה הדגם הנוכחי בארץ.

החדש לא יהיה זול יותר, אם כבר להיפך.

בהצלחה.

נערך על-ידי napoleon45

פורסם

מסכים קצת עם נפולאון , דל ולנובו מאוד אמינות ביחס לאסוס (בעיקר הסדרות העסקיות) אם כבר PC אז דל או סדרה עסקית של לנובו , השאר.. פחות . אפילו יש לי ניסיון טוב עם האחריות אצל דל. יודעים לכתוב ביוס בלי באגים ולא מתפשרים על שטויות (אסוס) 

פורסם
ציטוט של Liad344

מסכים קצת

אז למה קצת ?  :)

פורסם

כי יש חברות אחרות והן (כנראה) לא  נוראיות לגמרי , אז יש עניין של העדפה 

פורסם

SHOOT  :D

אולי  @dippi  סוף סופ ימצא את האחד שלו !

הוא צריך להיות קל, חזק, דק, יפה , עם הרבה

יציאות USB  ו ... זול !

פורסם
  • מחבר

החלטתי להתפשר על דרישת הרבה יציאות USB, מוכן להסתפק ב 2 יציאות A, ועוד אחת C, אם אפשר לחבר אליה קבוע HUB שבעצם יאפשר לי לחבר גם RJ45, כרטיס זכרון, ועוד USB 3 :)

לגבי קל - מוכן להתפשר על אזור 1.5 קילו עבור 14 אינץ'

לגבי זול - אם ה ASUS שאני חושב עליו עולה כ 4900, אני צריך נימוק מאוד משמעותי כדי להוציא יותר מ 6000 על דגם אחר.. כמו למשל ה LG שהצעת, שיעלה לפחות 6500 בקניה מחו"ל ובכלל יגיע ללא אחריות.

הוצע לי למשל LENOVO 720S 14 - האמת, במבט ראשון, נראה מעניין. קראתי גם לגביו על קצת תלונות לגבי רעש מאוורר. בכל אופן, אני חושב שהוא כבר כמעט לא זמין בארץ, ואולי בכלל לא. גם בחו"ל נראה שהייצור שלו הופסק כבר - מה זה אומר? שהוא לא היה טוב מספיק? האם אין לו מחליף כמו שיש ל ASUS?

פורסם
  • מחבר

אלה הדגמים של ה 13.3. נראה לי שבדיעבד אני מעדיף 14", שיהיה יותר קריא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים