פורסם 2018 בנובמבר 17 שנים אני מסתפר בבית שנים רבות אך תמיד אחרי פרק זמן לא ארוך המכונה לא קוצצת ברמה טובה את השיער איזה מכונת תיספורת מומלצת ביותר
פורסם 2018 בנובמבר 17 שנים הספק שלי משתמש אך ורק במכונות מתוצרת MOSER . אני מניח שהוא יודע למה........... נערך 2018 בנובמבר 17 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2018 בנובמבר 17 שנים כן הם אחלה. אני משתמש ב-MOSER CHROMSTYLE שקניתי לפני שנים (אני כבר לא זוכר כמה. מעל 5 זה בטוח). לאחרונה החלפתי לה את הסוללה בעלות של 120 ש"ח והיא עובדת כמו חדשה. מכיר שכשהמכונה עוברת בשיער שומעים איך המנוע שלה מתאמץ ומאט? אז לא עם MOSER. נערך 2018 בנובמבר 17 שנים על-ידי Gimel
פורסם 2018 בנובמבר 17 שנים פנסוניק. יש לי אחת כבר מעל חמש שנים והיא כמו חדשה. לפני זה היתה לי פיליפס שאחרי כמה חודשים לא קצצה טוב. אני משמן את הלהב עם השמן שהגיע עם המכונה (שתי טיפות אחרי כל גילוח - עדיין לא נגמר הבקבוק הקטן שהגיע איתה)
פורסם 2018 בנובמבר 17 שנים לי יש Panasonic ER1421, מאוד מרוצה. לדעתי הכי טובה לטווח המחירים של עד 300 ש"ח.
פורסם 2018 בנובמבר 47 שנים אם זה עוד רלוונטי: אני משתמש ב-Wahl Magic Clip 8148, וביכולתי להצהיר מתוך ניסיון המתפרש על פני כמה חודשים, שזאת המכונה הטובה ביותר שנתקלתי בה עד כה. אין התחממות, קיצוץ נקי ומלא, טעינה מהירה, יכולת דירוג (fade haircut) מעולה. אנשים רבים וספרים מקצועיים מהעולם עושים שימוש במכונה הזאת. היא תפסה שם ולא בכדי, מסוגלת להחזיק שנים רבות עם תחזוק נכון שלה. לצורך שרטוט של המסגרת אני משתמש ב-Wahl Detailer, אז אם בא לך תוצאה סופית מעולה ומדויקת, כדאי להשקיע. נערך 2018 בנובמבר 47 שנים על-ידי NAND
פורסם 2018 בנובמבר 47 שנים אני עם MOSER של כ-150 ש"ח. איום ונורא. לפני זה היה לי פנסוניק בעלות של כ-200 ש"ח, היה מעולה אבל נשרף תוך שנה. נקנה בפומפה של הסדרי גודל, מצטער שלא זוכר את הדגמים המדויקים. נערך 2018 בנובמבר 47 שנים על-ידי Fortunes
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.