עבור לתוכן

Wi Fi Repeater מתנתק אחרי דקות ספורות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מותקן אצלי מגדיל טווח קליטת ויי פיי  Wifi Repeater (בתמונה המצורפת) ועד עכשיו נהניתי מחיבור אינטרנט מצויין בכל חלקי הבית ללא ניתוקים. היום גיליתי פתאום שהחיבור שלי לרשת של ה-Repeater מנותק (מופיע סימן הקשת של הויי פיי ולידו סימן קריאה), ומסרב להתחבר מחדש. ניתקתי את המכשיר מהחשמל וחיברתי בחזרה, ומיד חזר חיבור האינטרנט, מהיר ותקין - אבל למשך 2 דקות בקושי, ושוב הופיע סימן הקריאה. גם בניסיון חוזר זה קרה, וגם כשכיביתי את הנתב והדלקתי אותו מחדש. גם כשאני עומדת עם הסלולארי ממש ליד ה-Repeater, אין חיבור!

אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אתמול בערב כשגלשתי מהמחשב, פתאום התנתק לי האינטרנט, וגם הדלקה מחודשת של הנתב לא עזרה, אלא רק כשאתחלתי את המחשב, גם הנתב הסתדר והחיבור לאינטרנט חזר. האם ייתכן שבעקבות ההדלקה המחודשת של הנתב והמחשב משהו השתנה גם בהגדרות של ה-Repeater וגרם לו להתנתק אוטומטית אחרי כ-2 דקות?

אין שום בעייה עם מיקום המכשיר, כי הוא ממוקם קרוב יחסית לנתב, עד היום אחה"צ הייתה לי קליטה מצויינת ללא ניתוקים, וגם עכשיו כשהוא מתחבר לרשת יש קליטה מצויינת - אבל החיבור מתנתק אחרי כ-2 דקות, כאילו שהוא מאתחל את עצמו או מתנתק אוטומטית אחרי כ-2 דקות.

מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכולה לפתור אותה? אין לי מושג איך מגיעים להגדרות של ה-Repeater דרך המחשב, כי טכנאי מחשבים התקין לי אותו. 

תודה מראש לעוזרים!

IMG_0190.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים