עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה באזור 3500 שקל

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, או 3500 עם חריגה מקסימום עד ל4,000. העדיפות מבחינתי היא להוציא כמה שפחות.

2. מה שימושי המחשב? לימודים, word, power point, exel. ובהמשך אנחנו נשתמש בתוכנה שנקראת solidworks (הנדסת מכונות). אני צריך שהמחשב יחזיק את התוכנה הזאת כמו שצריך. לא מאמין שאראה סרטים, משחקים גם לא יותקנו בו.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חייב מערכת הפעלה windows 10. אופיס לא צריך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, אז כל הרשתות כמו ksp יתאימו.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע-שבועיים גג הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? wifi

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא שידוע לי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רק שיחזיק solidworks ויהיה בסדר.

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי קצת יותר והבנתי שבשביל solidworks צריך כרטיס מסך quadro שכבר מאוד מקפיץ את התקציב.

אם ככה חשבתי לקנות לפטופ בלי כרטיס מסך ואז לקנות אחרי שנתיים כשאני אתחיל לעבו עם התוכנה הזאת.

אפשרי להרכיב כרטיס מסך גם אחרי קנייה של לפטופ?

ואם כן אפשר לעזור ל בבניית מפרט לכזה מחשב? אם אפשר אפילו לרדת בתקציב לכיוון ה2500 עדיף לי.

פורסם

אי אפשר להוסיף כרטיס מסך ללפטופ אחרי הקניה.

בלתי אפשרי למצוא נייד עם כרטיס Quattro בתקציב הזה אבל האמת היא שאפשר לעבוד עם solidworks גם בלי לפחות ברמה שנדרשת ללימודים. אני הייתי מחפש נייד עם מעבד i5 וכרטיס מסך בסיסי MX150 או MX130 לא חסרים כאלה בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את המחשב הזה:

מחשב נייד מבית Asus בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i5-8250U 1.6GHz - 3.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX130 2GB, כולל מערכת הפעלה

ב3440 שקל. מה אתה חושב? יתאים לסולידוורקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים