פורסם 2004 במאי 2621 שנים נגיד אני שם לו 4-5 תמונות ושהוא יתן לי לינק לתמונה שתמיד תציג את זה ותתחלף...יש דבר כזה?לא אכפת לי אם זה שירות באתר מסויים או שזה קוד בשפת תכנות שצריך לשים באחסון..תודה.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים משהו קטן שבניתי לעצמי ב-PHPפשוט שים את הסקריפט בקובץ php ואיתו ביחד שים בתיקיה את התמונותופשוט תקשר לקובץ php[ img ] www.xxx.com/xxx.php [ /img ]הקוד:<?$self = explode ("/", $_SERVER['PHP_SELF']);$self = $self[count($self)-1];if ($handle = opendir('.')){ while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != ".." && $file != $self && $file != ".htaccess") { $i++; $image[$i] = $file; } } closedir($handle); }header ("Content-type: image/jpeg");$image = $image[array_rand ($image)];readfile ('./'.$image);?>
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר תודה אחי זה עובד פצצה אבל לפי מה זה מחליף תמונה? טוב האמת עכשיו נראה לי שהתמונה הפסיקה להתחלף לגמרי..
פורסם 2004 במאי 2621 שנים זה פשוט מכניס את כל התמונות למערך ואז בוחר תת-מערך (אם קוראים לזה ככה ;D) בצורה רנדומלית ומדפיס אותו.ד"א יש איזה צורך אם בכלל יש פונקציית randomize ב-PHP ???
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אבל אני שואל לפי מה הוא מציגכי בהתחלה היתה תמונה מסויימת, מספר 4אחרי 10 דקות זה החליף למספר 2, ונשאר ככה איזה שעה לא זזבסוף השארתי אותו לבד בתיקיה עם מספר 1 (מה שמוצג כרגע) כי זה לא זז...השאלה שלי היא, לפי מה הקוד הזה מחליף תמונה.. נגיד כל כמה דקות או לפי ריפרש?אי אפשר לעשות שכל מספר דקות הוא יטען תמונה אחרת?
פורסם 2004 במאי 2621 שנים עוד הפעם, החתימות מתחלפות בצורה רנדומלית, ללא שום כלל.אצלי זה עובד בצורה מצוינת http://izikd.israserv.co.il/sign/random.jpg
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אז זהו שאצלך כל ריפרש שאני עושה, אני רואה תמונה אחרתבקוד שנתת לי זה לא ככה.. אני עושה ריפרש מאה פעם, מחכה חצי שעה שוב עושה ריפרש.. ובקושי משתנהלא יודע למה הוא כל הזמן נתקע על אותה תמונה גם שאני משנה לקבצים שמות הוא תמיד חוזר לאותה תמונה של קט שוורץ.. נראה לי נדלק עליה
פורסם 2004 במאי 2621 שנים כן, אתה צודק אצלך זה בעייתינסה את הקוד הבא, הוא משתמש בסוג אחר של בחירה רנדומלית<?$self = explode ("/", $_SERVER['PHP_SELF']);$self = $self[count($self)-1];if ($handle = opendir('.')){ while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != ".." && $file != $self && $file != ".htaccess") { $i++; $image[$i] = $file; } } closedir($handle);}header ("Content-type: image/jpeg");$rand = rand (1, count($image));$image = $image[$rand];readfile ('./'.$image);?>
פורסם 2004 במאי 2621 שנים לא יודע למה הוא כל הזמן נתקע על אותה תמונה גם שאני משנה לקבצים שמות הוא תמיד חוזר לאותה תמונה של קט שוורץ.. נראה לי נדלק עליה LOL אני רבע שוורץ בעצמי,אני יכל לסדר לך פגישה איתה אני גם רבע דיאס, אולי קמרון פנויה... ;D בקשר לחתימה, מה יהיה הגודל שלה עם משתמשים בקוד הזה? אם זה כל פעם מחליף תמונה אז זה יטען את כל התמונות כשאני פותח את הדף, או שזה יעשה "ריפרש" עם כל תמונה חדשה. עדיף "ריפרש" אבל זה יפריע לקרא את התגובות עם כל דקה זה יתחלף. לדעתי עדיף בכלל לשנות לבד כל שבוע שבועים תמונה (כך אני עושה).
פורסם 2004 במאי 2621 שנים הסקריפט בעצם מוצא את כל התמונות שיש בתיקיה שלו, בוחר תמונה באופן רנדומלי ופשוט מדפיס אותה.אם הסקריפט (xxx.php) בחר להדפיס את תמונה yyy.jpg, אז זה אותו דבר שתפתח את אותה התמונה באופן ישיר.הסקריפט אינו מעלה את כל התמונות, והוא גם אינו עושה ריפרש, הוא פשוט מציג את התמונה בדף כמו תמונה רגילה, כאילו ואין סקריפט (כי זה בעצם המצב, אחרי שהסקריפט מתבצע והתמונה מודפסת אז בעצם אין בכלל חשיבות לסקריפט, הוא פשוט מספיק להתקיים)
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אחלה סקריפט אני ממש מרוצה ממנוכמו שאתם רואים אני לא עושה חתימות רציניות זה סתם דברים קטניים לייצוג שיתחלפו מידי פעם אני לא ממש משקיע על זה מחשבה שאני יחליף ידני כל הזמןIzikd - תודה רבה אחי אחלה סקריפט (השני) (:
פורסם 2004 במאי 2621 שנים שמח לעזור ועוד הפעם אני לא מבין למה הראשון לא עובד והשני כן, שניהם אמורים לבצע את אותה הפעולה בדיוק, הן מבחינה תחבירית והן מבחינה לוגית. פשוט בדרך הראשונה יש שימוש בפונקציות שמקצרות את הפעולה מצד המתכנת ;D
פורסם 2004 במאי 2621 שנים אתה יודע שקאט קונפה נכון?!?!אם אתה רוצה כוסיות כנס לאתר שאיציק הציע בעמוד הראשוןwww.xxx.com/xxx.php
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר חח כנראה קיצורים לא כל כך יעילים.. :>עריכה: אני יודע קט שמנמנה :} אבל יש לה פנים חביבות פלוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.