עבור לתוכן

שובה של אגדה: EA תשיק מחדש את המשחק Command & Conquer

Featured Replies

פורסם

עם תמיכה במערכות הפעלה ורזולוציות מודרניות, ללא מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי וללא שינויים מיותרים למשחקיות (אנחנו מקווים) - ה-Remaster של משחקי האסטרטגיה מבית Westwood מתקרב

לכתבה

פורסם

25 שנה?! איפה מקל ההליכה שלי? חוצמזה - מחכה לREMASTER לRA2 - המשחק הטוב ביותר של WESTWOOD אי פעם.

פורסם

אני זוכר את התמונה המרכזית. משימה של קומנדו יחיד, ואם אינני טועה זו תחילתה. מאד מהנה לשחק. לא מורכב מדי לא יותר מדי חיילים .. אני גם מחכה וגם מצפה וגם מקווה.

פורסם

אני בן 32 הייתי משחק שעות במשחקים האלה כשהייתי בן10-14 חבל שהג'אנר של משחקי אסטרטגיה נעלם

פורסם

C&C Generals

פורסם

שיעשו ריהוט למשחק dune זה היה משחק האסטרטגיה הכי טוב שנוצר

פורסם
ציטוט של אורח לירן

שיעשו ריהוט למשחק dune זה היה משחק האסטרטגיה הכי טוב שנוצר

מחזק. DUNE 2 כמובן.

פורסם

General & zero hour

פורסם

Red Alert 1... אך, הזכרונות, הנוסטלגיה! הייתי יוצר למשחק הזה מפות, ואז משחק מול חבר שלי... במודם!

פורסם

משחקי האסטרטגיה של EA היו כ"כ עלובים בשנים האחרונות שאני אהיה מופתע ביותר אם הפעם זה יהיה שונה. אין סוף הבטחות על משחקי rts פורצי דרך משלל מפתחים לאורך השנים עלו בתוהו. סופרים קומנדר האחרון בתוספת מודים רבים הוא עדיין המלך הבלתי מעורער של ה-rts שעדיין נחשב שחיק מבחינת AI וגראפיקה. משחק ענק ומקדים את זמנו בהרבה, אבל זה מראה כמה המצב גרוע בז'אנר הזה. רק משחק שהולך לכיוון דומה עם גרפיקה מודרנית, מפות ענק ואין ספור כלי לחימה, וכמובן אפשרות לקרבות ענק של אלפי יחידות בשטח בלי הגבלות ושטויות יוכל להחזיר קצת צבע ללחיים של הז'אנר. ו-EA כנראה לא תעשה זאת עם C&C שאכן היה משחק נהדר בזמנו, אבל להוציא כותר עם משחקיות דומה היום יהיה מתכון לכישלון בדיוק כמו RA האחרון.

פורסם

Generals

פורסם

אם מישהו מחפש כזה חינמי לנייד, לא מזמן מצאתי את המשחק art of war 3 (לאנדרואיד). גרפיקה סבירה, גם מצב עלילתי וגם מצב PvP. ואין יותר מדי פרסומות או pay to win. מומלץ

פורסם

המשחק הראשון אם אני לא טועה ואחריו הגיעו כל השאר...אחלה משחק

פורסם

חלום שלי שתצא גרסה חדשה!! זה המשחק הכי טוב ever

פורסם

מצטרף - חלום :)

כמות השעות ששרפתי עם המשחקים האלה - מוצא את עצמי באמצע הלילה 3,4 בבוקר מסיים משחק

אהבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים