עבור לתוכן

מחשב חדש עם מספר הגבלות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. 

לא הייתי בפורום כבר כמה שנים טובות לדעתי, אבל הגיע העת לחזור.

אני מבקש את ייעוצכם, עקב מספר מגבלות בגלל תוכנה מאוד ישנה שאני צריך להפעיל, אני מוגבל למחשב עם מעבד i3, וwin7 32 bit, ההסבר למה יהיה מאוד ארוך, אז בואו ניקח את זה כעובדה מוגמרת.

כיום זה עובד עם מחשב AIO של Dell, בן כ4 שנים לפחות.

אני מעוניין להחליף למחשב חדש, עם ssd כמובן.

האם ישנה בעיה לקנות מחשב חדש, נניח i3, 4gb ram ודיסק קשיח ssd. ולהתקין עליו ווינדוס 7 32 ביט?

קיים דיסק מקורי ורישיון.

למיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה, כמובן שלא אנצל את כל יכולות המחשב.

תקנו אותי אם אני טועה, בתודה רבה מראש

פורסם

בגדול לא אמורה להיות בעיה בלתי פתירה, אבל לפני הכול:

• התוכנה לא רצה על מעבד שהוא לא i3? זה נשמע לי קצת מוזר וגם אם יש איזו מגבלה מלאכותית כזאת אז אתה בטוח שהיא תרוץ על i3 מארכיטקטורה חדשה יותר (לא באמת ארכיטקטורה חדשה מהיסוד, אבל אני לא מכיר את מגבלות התוכנה).
  • מה קורה אם אתה מנסה להריץ אותה במכונה וירטואלית? כי לדעתי זה הכיוון כאן.
  • מהתיאור שלך אני מניח שהתוכנה לא יודעת לנצל ריבוי ליבות וגם לא ממש תובענית באופן כללי. במקרה כזה אין טעם לשדרג מעבד i3 בן 4 כי לא תקבל שום שיפור מורגש בביצועים. השיפור היחיד שתקבל הוא מהמעבר ל-SSD ואתה יכול לבדוק אם אתה יכול להתקין כזה במחשב הקיים (אני מניח שכן אבל לא יודע כמה ידידותי לשדרוג הדגם הספציפי שלך).
פורסם

רשמית חלונות 7 לא עובד עם מעבדים מהדורות האחרונים, מעשית בדרך כלל אפשר להתקין אותו אבל זה לא תמיד פשוט ועלולות להיות בעיות של דריברים חסרים.

האם לא יותר נכון לקנות מחשב חזק ועדכני עם חלונות 10 ורק את אותה תוכנה בעיתית להריץ על חלונות 7 במכונה ווירטואלית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים