פורסם 2018 באוקטובר 187 שנים 1. מה התקציב המירבי? 14K~ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למטרה אחת : DCS 2.5 +VR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים יש , ספק כוח מודולרי 750W יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף פלונטר . 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני מתכנן לקנות piMax 5K (אולי pimax 8k אך בנתיים הביקורות הטובות הוא דווקא לpimax 5K ) / למשחק dcs הכי קריטי זה מהירות ליבה אחת. מכאן רוצה לקחת 9900K של אינטל . (נכון, אפשר אולי גם 8086 אבל אם כבר דור חדש - אז אלך על הדור החדש). VR - צריך כרטיס מסך טוב בשביל VR . רוצה לקחת את ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING - ASUS מהסיבה שאני מאמין בחברה ASUS אז לקחתי את המקסימלי שיכולתי על החברה הזאת. למה 2080TI ולא 2080 ? כי אני רוצה את המקסימום של המקסימום ויש פעם בביצועים בין זה ל2080. למה לא 1080TI ? זה בהחלט דילמה לא קטנה אבל אני עוסק גם בD.S. לכן אם כבר עד כבר עד הסוף . לגבי לוח אם - בגלל שזה 9900K ובגלל שאני מאמין בASUS כחברה איכותית , חשבתי על לוח אם : ROG-STRIX-Z390-F-GAMING - ASUS המקסימוס או האקסטרים כבר אובר-קיל לצרכים לדעתי . זיכרונות : 32GB (4x8GB) DDR4 4000MHz CL19 CMK32GX4M4B4000C19R - Corsair (פשוט בדקתי איזה זכרון מתאים ללוח אם והכי מהיר ובתקציב נורמלי כי במהירות 410Mhz המחיר השתגע כבר ...) לגבי קירור : Hydro Series™ H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler בקצרה זה המפרט שחשבתי עליו : https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145444 סביר לצרכים שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.