פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים המערכת שלך הלכה טוטאלוס! מה שלא תעשה, הנוזקה תתקין את עצמה מחדש כל פעם, כל קיצורי הדרך במחשב שלך נגועים, כל ה-REGISTRY גם!
פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים מחבר מה שאפשר הכי פשוט זה לנקות ע"י סי קלינר או ידנית מפתחות איתחול והנה מפתחות האיתחול בקובץ המצורף דרך הריג'סטרי האם זה לפי דעתך מספיק מפתחות האיתחול.docx
פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים מחבר ושנית מה אתה מתכוון במה שאמרת ציטוט של Jabberwock המערכת שלך הלכה טוטאלוס! מה שלא תעשה, הנוזקה תתקין את עצמה מחדש כל פע האם גם לא על ידי פירמוט של המחשב?? ואם לא מה אני עושה עם כל הקבצים שנמצאים בכונן חיצוני שנדבקו גם?
פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock כנראה הודבקת בגירסה יותר עדכנית של הוירוס לכן האנטי וירוס לא מוצא אותו! אבל אתה כתבת את זה אם כן איך בדיוק אני ינקה את הארדיסק שלי
פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים ציטוט של אביחזק סליחה שכחתי לצרף WTF עם התרגום לעברית של הממשק של CCleaner? הם השתמשו בגוגל טרנזלייט? הזנק? מתקעי דפדפן? מנגב הכוננים? חחחחחחח
פורסם 2018 באוקטובר 157 שנים מחבר ציטוט של yotam WTF עם התרגום לעברית של הממשק של CCleaner? הם השתמשו בגוגל טרנזלייט? הזנק? מתקעי דפדפן? מנגב הכוננים? ????
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים מחבר אני לא מבין מה אתה רוצה אולי תוכל לנדב הסבר נוסף להוסיף פעולה?לשנות?לתקן?בהקשר למה?
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים זאת הייתה הערת ביניים על התרגום לעברית המגוחך השגוי והמטעה של CCLEANER. לעניין: תכנס דרך SAFE MODE ובצע סריקה עם MALWAREBYTES, HITMAN PRO, AdwCleaner תוודא שאין "מתקעי דפדפן"* חשודים בדפדפן והסר במקרי הצורך. כנס לתפריט "הזנק"* במנהל המשימות ותוריד פריטים חשודים שעולים בבוט, כמו מה שמקפיץ לך את ההודעת שגיאה. או האופציה הגרעינית (כפי שהציע @Jabberwock) ושמומלצת ע"י אלן ריפלי : בצע גיבוי של הקבצים "נגב הכוננים"* התקן WINDOWS מחדש. *תרגום: "מתקעי דפדפן" = Browser Plugins "הזנק" = Startup "נגב הכוננים" = Driver Wipe
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים מחבר ציטוט של yotam AdwCleaner משום מה התוכנה הזו לא עולה כשאני במצב בטוח אולי אני לא עושה טוב משהו
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים מחבר אוקיי קודן כל משJabberwock כתב זה ממש לא נכון ולא מדוייק העליתי תכנאי שפשוט מחק הכל אבל הכל מהיסוד ועכשיו אין זכר לווירוס ציטוט של Jabberwock המערכת שלך הלכה טוטאלוס! מה שלא תעשה, הנוזקה תתקין את עצמה מחדש כל פעם, כל קיצורי הדרך במחשב שלך נגועים, כל ה-REGISTRY גם!
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים ציטוט של אביחזק זה ממש לא נכון ולא מדוייק העליתי תכנאי שפשוט מחק הכל אבל הכל מהיסוד ועכשיו אין זכר לווירוס האם אתה בטוח? מה אם התוקף הכניס לך למערכת מודולים חדשים שלא מזוהים ע"י האנטי וירוס?
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים מחבר עזוב את האנטי ווירוס אני מדבר איתך שהוא מחק את הכל גם מפתחות באופן ידני חפר עמוק במערכת אין לי מושג מה הוא עשה כי אני לא מבין בזה שורת פקודה\הקלדת פקודות הגיע לקובץ המוצפן ומחק ועכשיו אין קפיצות ולא שום דבר. ובנוסף לזה שני תכנאים חזקים שהתיעצתי איתם שניהם כולל אירגון הסייבר של ישראל כפי שהעלת את הפוסט שלהם יצרתי איתם קשר, וכולם אמרו שזה ניתן למחיקה \בקלות תוך חמש דקות וזה באמת מה שהם עשו אם תרצה להוכיח שהם לא עשו את עבודתם כפי שאתה שואל אתה מוזמן לתת הדרכה איך לחפש זאת או אפילו לעלות על המחשב בשביל להיווכח בעצמך. ואדרבה אם תמצא משהו אתה גאון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.