עבור לתוכן

דרוש המלצה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיות - תקציב 5000K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעוניין להשקיע עד 5000 ש"ח. אפשר במידת הצורך. כמובן שאם יש המלצה למשהו זול יותר מ-5K - זה יהיה נהדר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע המחשב מיועד ללימודי גרפיקה. בעתיד כמובן שאצטרך להשתמש בו לעבודות גרפיקה עם התוכנות הנ"ל:

Photoshop, Illustrator and InDesign

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר להמליץ על עכבר מקצועי שנוח להתנייד איתו.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - חשוב לי מאוד שיהיה SSD עם לפחות 256GB היות ועל פי הבנתי - עבודות גרפיות צורכות הרבה אחסון.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. אבל לא רועש מדי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? שלילי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? זה מחשב נייד אז אני מניח שהוא כבר מגיע עם מערכת ההפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף לרכוש מ-RSM. זוכר אותם לטובה. אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר, או לחלופין - אין להם את המחשב הרצוי - אין לי בעיה לרכוש ממקום אחר. ממוקם במרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב מיועד לחבר שהתחיל ללמוד גרפיקה. הוא רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות על מנת שיוכל לעבוד איתו בכיף עם התוכנות מעלה.

אפשרי שבעתיד ישתמש בעוד תוכנות שכבדות יותר - כך שעדיף מחשב ברמה גבוהה.

בנוסף, הוא מוכן לשלם יותר מ-5K במידה וההבדל בביצועים יהיה משמעותי.

תודה רבה לחברי הפורום היקרים. אתם עושים עבודת קודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים