עבור לתוכן

עקיבת קרניים לשפויים: נחשף תאריך ההשקה הרשמי של ה-GeForce RTX 2070

Featured Replies

פורסם

האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת

לכתבה

פורסם

בני זונות

פורסם

בני זונות.

פורסם

עושים ימבה כסך

פורסם

מנסים האכילו אותנו בהתחות וכאשר הם לא ממומשות אז המניות שלהם יורדות (כן אצל נוידיה זה פעם ראשונה לאינטל כבר רגילים) אז עכשיו מנסים עדיין את מזלם (חבר שלי שגם מבין במחשבים וגם עוקב אחרי הבורסה אמר שאם נוידיה לא תצליח למכור 15% מדור ה 20 היא תגנוז אותו) זה כבר לא שאלה האם יש לך כסף זה שאלת התמורה לכסף ביחס לאותו 1080ti יותר מזה כדי שעקיבת קרניים יהפכו לדבר שבשגרה צריך שהקונסולות ידעו להיתמודד עם כך (כי רוב המשחקים מוציאים לקונסולות בגלל הורדות לא חוקיות למחשב) אחרת ישכחו מהעיניין אחרי כמה משחקים וכן בדקנו בחברה שלי ל AI ו ML לא עוזר בשיט (פשוט על ה tensore cores צרבו את ה AI וה ML יעודי שנוידיה פיתחה זה לא עוד כח עיבוד או טכנולוגיה חדשה כמו שחשבנו)

פורסם

נו זה ברור.... אם יש מתחרה שמסוגלת להביא את אותה טכנולוגיה בפחות כסף....... בבקשה.... רק אנחנו נרוויח! אבל כל עוד NVIDIA הם אלו שישבו וכתבו שורה אחר שורה את הקוד והאלגוריתם שיכולים להוציא מהחומרה הזו את התוצאות הללו..... הזכות היא שלהם לשמור את זה קרוב לחזה ולא לתת לאפ'חד לשכפל את זה. נרצה או לא...... האלגוריתם הזה לא יעלם! _ (לפי איך שזה נראה עכשיו יוצרי תוכן פשוט משתגעים מהדבר הזה)

פורסם

(לפי איך שזה נראה עכשיו יוצרי תוכן פשוט משתגעים מהדבר הזה)

אני אישית חולק עליך שכן יצא tomb rider בלי הטכנולוגיה הזאת, FF15 גם תומך חצי (ובינינו גם לא משחק מציאה בסידרה) ויש גם שמועות שאפילו Cyberpunk לא מתלהב מזה

חוץ מזה שכבר אמרתי האלגוריתם הזה גדול על הקונסולות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים