פורסם 2004 במאי 2521 שנים אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ.עכשיו יש לי שם כמה בעיות.1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה?2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה?אני משתמש בXP PRO.תודה
פורסם 2004 במאי 2521 שנים אני לא זוכר ממש איפה זה אבל תחפש באפשרויות של התוכנה מקום לשנות את הפונט לעברית , אני הצלחתי לשנות אבל אני לא זוכר בדיוק איפה זה.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר מצאתי איפה לשנות, אבל מה זה פונט עיברית?איזה יש לך?וגם מה הקטע שזה מראה את המספר שלי ולא את הניק שלי?
פורסם 2004 במאי 2521 שנים לא ממש התכוונתי לפונט....אתה צריך לשנות מ"מערבי" ל-"עברית" משהו כזה...ובקשר לניק שלך ככה זה במירנדה אני חושב.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר שניתי את זה אבל עדיין אני רואה משהו אחר ולא עיברית..הקטע זה שכשאני כותב הצד השני רואה עיברית רק אני לא :-\.מוזר...
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר הייתי על אריאל, וגם אהרוני.מוזר ביותר גם אם אני נמצא ב ICQ LITE 4 אני לא רואה כשמישהו כותב לי בעיברית... רק ב 2003.אני לא יודע גם איפה בידיוק לשנות את הפונט כי מה שאני משנה, משנה את הפונט של ה CONTACTS, ובהודעות עצמן לא.האא ועוד שאלה איך אפשר לראות שם מתי שקוראים את ה AWAY?
פורסם 2004 במאי 2521 שנים יכו להיות שיחקת במשהו עם הפונטים של הווינדוס או משהו כזה...ובקשר לאוואי תעשה על זה חיפוש כי כבר שאלו את זה מיליון פעם.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=809יש שם קובץ עם הסבר איך לסדר את זהובקשר לICQ4 יש איתו בעיה במירנדהכל משתמש עם ICQ4 שניסיתי לשלוח לו הודעה במירנדה קיבל את זה בג'יבריש, אבל אפשר לקבל ממנו בעברית.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר שניתי את הכותרת. http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=809יש שם קובץ עם הסבר איך לסדר את זהובקשר לICQ4 יש איתו בעיה במירנדהכל משתמש עם ICQ4 שניסיתי לשלוח לו הודעה במירנדה קיבל את זה בג'יבריש, אבל אפשר לקבל ממנו בעברית.אצלי זה הפוך.. כל מי שאני שולח לו מקבל אבל אני לא רואה מה שכותבים לי בעברית.תודה על המדריך.עוד יש לי שאלה האם במירדנה אפשר לעשות ככה שיראה את ה NICK שלי ולא את המספר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.