עבור לתוכן

חייב עזרה בהגדרת הWIFI בנתב שלי

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר היה ניתוק והראוטר הפסיק להגיב אז החלטתי (בגלל שלא היה לי למי אפילו להתקשר כי היום שבת) לשחזר הגדרות לDEFAULT אבל בהגדרת הWIFI כשמשנים שם ומגדירים CLIENTS ומדינה וכו' (ואיפה שגם יש את השורה הזו עם הCHECKBOX של הBEZEQ FREE) כשאני מנסה לשנות שם ולעשות ENABLE WIRELESS זה לא נותן לי לעשות APPLY כי זה רושם לי "MAX CLIENTS "5" SHOULD BE BETWEEN 0 AND 1" , זה משהו חדש שלא נתקלתי בו אף פעם וכבר יש לי את הראוטר הזה משהו כמו 4-5 שנים, עשיתי מספר שחזורים של הגדרות יצרן ואף פעם לא קפצה לי הודעה כזו כשהגדרתי,

העניין הוא שבCLIENTS רשום שם 0 בכלל, המקום היחיד שרשום שם 5 זה בשורה של הBEZEQ FREE ואני בכלל עשיתי לזה DISABLE (הורדתי את הV מהצ'קבוקס של הENABLED דרך השיטה הזו עם הF12 והעריכה)

בקיצור זה לא נותן לי להדליק את הWIFI דרך הפאנל של הראוטר בגלל השגיאה הזו של הMax Clients "5" should be between 1 and 0

פורסם
  • מחבר

בטח לא בשבת..

טוב בכל מקרה אתקשר מחר על הבוקר, מה הסיכוי שיחליפו לי את הראוטר? עברו בערך 4-5 שנים מאז שעברתי לבזק וקיבלתי אותו... זה ה6740U VH.1 והוא ישן ברמות הוא הצהיב מלמעלה אפילו איפה שיש את הלוגו של בזק וDLINK... כל החלק העליון צהוב חח

פורסם

אתה פונה לכתובת הלא נכונה ואני חוזר שוב - המוקד הטכני (לא שירות לקוחות 199) פתוח 24X7 מלבד יום כיפור.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

אתה פונה לכתובת הלא נכונה ואני חוזר שוב - המוקד הטכני (לא שירות לקוחות 199) פתוח 24X7 מלבד יום כיפור.

אה אוקיי, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים