עבור לתוכן

האם לקנות נייד

Featured Replies

פורסם

שלום.

תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ?

תודה מראש.

פורסם

מה הצרכים?

כלומר צפייה בסרטים סדרות? אם כן יש סטרימרים.

אם זה גלישה קלה באינטרנט יש מחשבי NUC קטנים. שמחברים אותם לטלוויזיות.

כמובן שיש יתרונות וחסרונות לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני יודעת שיש סטרימרים, אבל הרבה מהם מוגבלים (אפשר לראות רק תוכן שרכשת דרך שירות מסוים, או שצריך להוריד את הסרט)

לצפות דרך הנייד בעזרת  HDMI היה לי מאוד קל ונוח. תהיתי האם יש טכנולוגיה שהיא כמו HDMI אלחוטי (גם אם היא מצריכה סטרימר), אם היא עובדת טוב והאם היא עדיפה על רכישת נייד רק לצורך צפיה בסרטים.

אני מחפשת נייח שישמש גם למשחקים, נייד אני רוצה רק בשביל צפיה בסרטים (או בכלל לא, אם הנייח יכול לשמש לזה).

פורסם

מה החברה + דגם של הטלוויזיה?

יכולה להיות אפשרות כזאת במידה והיא טלוויזיה חכמה.

פורסם

כל סטרימר שעליו מותקן קודי יאפשר לך לצפות באותם התכנים שאת צופה באמצעות המחשב הנייד. 

פורסם
  • מחבר

הטלויזיה לא חכמה, של טושיבה. לא יודעת את הדגם יכולה לברר אם זה חשוב, אבל מניחה שזה לא משנה כי היא לא חכמה.

הבנתי שקודי קצת פחות נוח, אבל אני אשקול את זה.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על סטרימר. כנראה על ה mi box, אלא אם כן תמליצו אחרת, הדגמים השונים של זה קצת מבלבלים אותי.

איזה הכי חדש\ טוב? ואיך אני אמורה לזהות אותו? מה לחפש בסטרימר?

תודה מראש.

פורסם

נראה שהדגם בקישורים לאליאקספרס וגירבסט זה אותו הדגם - MDZ-16-AB.

מאמין שזה גם הדגם בחנות הישראלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים