עבור לתוכן

הכי רחוק מ-The Witcher: המשחקיות של Cyberpunk 2077 נחשפת - ובענק

Featured Replies

פורסם

לאחר חודשים של שמועות וטיזרים בלבד - אנחנו מקבלים הזדמנות להתרשם בעצמנו מאחד המשחקים השאפתניים ביותר שנוצרו עד היום

לכתבה

פורסם

גודל? (200GB)?

פורסם

המשחק נראה מטורף! האווירה, הסביבה הדינמית, והאפשרויות לבצע את המשימה -לא ציפיתי לפחות מהיוצרים של witcher ואין ספק שאני אקנה אותו. זה רק אני או שהלחימה פה נראה ממש לא משהו? מקווה שעד שהמשחק יצא הם ישפרו את זה.

פורסם

טוב מדי מכדי להיות אמיתי... זו הייתה התגובה שלי אם זה היה מגיע מסטודיו שאינו CDPR. יחד עם זאת לא הוצג שום דבר חדש מבחינת משחקיות FPS, RPG, OW אז אני מקווה שהולכת להיות הלימה נראטיבית לגרפיקה המרשימה והעיצוב המוקפד שהוצגו. בכלל לא אוהב את המדבבת של הפרוטגוניסטית. נשמעת מאוד דומה ל- Female Sheppard מ-ME, כלומר ילדה סבון שממש מתאמצת להשמע קולית ובאד-אס, אבל אתה שומע במאמץ הזה את הצורך לפצות על אוסף מכתביות ריחניות שיצא מכלל שליטה ומטען רגשי מ- Hand me down clothes משלוש אחיות גדולות שגם רזות ממנה.

פורסם

עכשיו דמיינו את המשחק הזה על RTX ........ הדבר הראשון שעלה לי בראש ביירת הדמות, ואחכ קיבל חיזוק בסצינה הראשונה, היה FALLOUT. וכל זה ואין טעינה של שלבים או חדרים או מפות. מעניין מה יהיו דרישות המערכת המינימליות?

פורסם

שבבים משנת 2077 לדעתי ! חחחחחח

פורסם

אהבתי מאד את רעיון הupgrade שמדובר על גופך... יפה ..אין סוף לרעיונות כאלה

פורסם

נראה איך תהיה מערכת הקרבות. החסרון המרכזי של WITCHER 2+3

פורסם

בבקשה תגידו שיהיה מצב משחק בגוף שלישי. נמאס מ"משחקי תפקידים" בגוף ראשון.

פורסם

בשביל להינות ממשחק כזה תצטרך 1080ti

פורסם

מדהים שעם המשחק הזה, הצליחו לקבור את DeusEx 5 עוד לפני שנכתב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מאוד אשמח אם המשחק יהיה פתוח לקהילת המודים.

פורסם

צריך לחכות למשחק האמיתי.

אי אפשר לדעת עד שלא מנסים את המשחק האמיתי.
אותי משחק כמו DRAGON AGE שיעמם, כי הדיאלוגים היו ארוכים מדי.

צריך להבין שמשחק זה לא סרט, זה לא עובד אותו הדבר.

יותר מדי משחקים מנסים להיות סרטים, וזה מעצבן.

אבל בנתיים ממה שראיתי בטרלייר זה נראה לא רע.

פורסם

בכלל לא 'רחוק מ-witcher' לי זה נראה כמו וויצ'ר עתידני... ממש דומה... הדרך בה הכל זורם אחד עם השני... יש למשחקים שלהם מעין "כוריאוגרפיה" מטריפה שדומה בכל משחקיהם לדעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים