פורסם 2004 במאי 2421 שנים יש לי בעיהאני מקודד סרט עם VitualDub וTMPGENC ושפט לוקח לו שלוש וחצי שעות שאמור לקחת לו פחות משעהעכשיו הקטע הוא שהמחשב שלי נורא חזק (P4 2.6 800, 1 GB) ושאני פותח את המד שימוש במעבד אני רואה שהוא עומד הכי הרבה על 30-40 אחוז במזמן קידודאיך אני גורם לנצל את כל המעבד ולעבוד יותר מהר?
פורסם 2004 במאי 2421 שנים קודם כל למה אתה מקודד?כי יש לי מחשב טיפה יותר חזק משלך ועדיין יש סוגי קידודים שלוקחים גם הרבה זמן יחסית.עכשיו דבר שני, שים על המשימה ב TASK MANAGER וב SET PRIORITY שים על NORMAL אם כי אני כמעט בטוח שזו לא הבעיה...
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר למה אני מקודד?כיי אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד בDVDושנית פשוט כי קידדתי פעם אצל דוד שלי שיש לו מחשב הרבה יותר חלש והזמן קידודהיה יותר מהיר
פורסם 2004 במאי 2521 שנים Options > Task Priorityותבחר ב When active - Hige Priority \ When not active - hige priorityאם העבודה במחשב ממש איטית לאחר מכן, שנה את זה ל Normal.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים הוא התכוון לשאול לאיזה סוג אתה מקודד....lolבדיוק, התכוונתי לאיזה סוג ומאיזה סוג אתה מקודד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.