פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים מחבר מנסה את מזלי שוב. אם יש מישהו שיש לו המלצה רלוונטית.. אשמח לתגובה בנושא.
פורסם 2018 באוגוסט 217 שנים קניתי לאחרונה לסבתא שלי EasyPhone NP-01. אני אישית יכול להמליץ על המכשיר הזה אם האדם בעל לקות שמיעה משמעותית, בעיות ראיה ומאותגר טכנולוגית.
פורסם 2018 באוגוסט 247 שנים יש את כל אילו בksp לא חסר.. https://ksp.co.il/?select=.272..573..585..607.&kg=&list=1&sort=99&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= לא בדקתי אותם אבל תעברי אליהם כולם אגב עם בלוטוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.