עבור לתוכן

בעיה בפיירוול של Sygate

Featured Replies

פורסם

אחרי שהפיירוול של נורטון האט לי את מהירות הגלישה והעלה לי את הפינג במשחקי רשת ו zonealarm עבד מצוין אבל היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו בכל פעם שהייתי מכבה ומדליק את המחשב (בעיה מאוד מוזרה) וזה היה מעצבן להגדיר מחדש את כל הגדרות הרשת שלי בכל הפעלת מחשב....

אז קיבלתי המלצות בפורום פה ובפורומים ובכלל באתרי אינטרנט אתרי הורדות ותוכנה על הפיירוול של Sygate.

אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהוא לא מאט את האינטרנט עובד מצוין עם משחקי רשת ותוכנות שיתוף כגון אימיול שאלה הדברי םהמרכזיים שקריטיים לי בפיירוול.

עכשיו הבעיה שלי אצלו הכי מוזרה מכולם...

אני מתקין ועושה ריסט למחשב כפי שזה מבקש ואחרי שהמחשב עולה שוב פשוט אין כאילו לא התקנתי את התוכנה היא לא נראית בשום מקום...

אמרתי אולי לוקח לה קצת זמן לעלות אז חיכיתי רבע שעה אחרי שכל התוכנות עלו לי וכלום לא קרה...

בדקתי ב Processes וראיתי שהקובץ הפעלה של התוכנה כן נמצא שם וזה אומר שהתוכנה נפתחה או פועלת...

אחרי שלא היתה ברירה עשיתי לתוכנה End Process ולחצתי פעמיים על סמל התוכנה בתקווה שהפעם התוכנה תעלה כמו שצריך...

אבל כלום...

פשוט מראה את השעון חול בעכבר ל 4 שניות וזהו...

לא נפתח חלון לא כלום אבל מה הוא יושב לו שם בנחת ב Processes....

עשיתי ריסטים התקנות שוב הכל ניסיתי...

אין לי מושג אולי יש לי בעיה במערכת הפעלה שלי ווינדוס XP תכננתי לפרמט בקרוב המחשב קצת מקרטע בזמן האחרון....

מה אני יכול לעשות !?!?

אם למישהו יש רעיון לפתרון לאחת הבעיות שהזכרתי פה לגבי 3 הפיירוולים שיכתוב פה בבקשה כי אין לי מושג מה לעשות עם זה...

ואם אין פתרון אז איזה פיירוול אחר טוב כדאי לי לנסות במקום?

תודה מראש....

פורסם

שמע בקשר לבעיה שלך אין לי פתרון בעיה מוזר מאוד.. ???

אבל לא הבנתי למה הNORTON האט לך את האינטרנט כי אני כבר שנים עם הNIS ואני מרוצה מאוד

הSygate יותר טובה?

פורסם

זה יכול להיגרם מוירוס , הרצת בדיקה?

פורסם
  • מחבר

וואללה אני ינסה להריץ בדיקת וירוסים...

פורסם
  • מחבר

סיימתי את הבדיקה וזה מצא לי 3 תוכנות Spyware על המחשב...

אני מחקתי את שלושתם בדקתי שלא השארתי שום דבר לא רצוי על המחשב ואני יעשה עכשיו ריסט למחש וינסה להתקין שוב...

נקווה לטוב...

פורסם

נראה לי לאולי שיחקת לו בגדרות ואמרת לו להעלות במצב " מוחבא"

תנסה להעלות אותו דרך קיצור הדרך ולבדוק את ההגדרות

פורסם

אני לא מבין את הבעיה שלך?!

אני מישתמש בכל החבילה של נורטון 2004 (ממש הכל)

והמהירות שלי אף פעם לא ירדה, אני דווקה מאוד מרוצה, לא היו לי (ולא יהיה) בעיות אף פעם!

פורסם

אני לא מבין את הבעיה שלך?!

אני מישתמש בכל החבילה של נורטון 2004 (ממש הכל)

והמהירות שלי אף פעם לא ירדה' date=' אני דווקה מאוד מרוצה, לא היו לי (ולא יהיה) בעיות אף פעם!

[/quote']

א. זה שלך זה עובד טוב, לא אומר שהוא ממציא את הבעיות. אין לך מושג מה קורה אצלו על המחשב, אז אל תזלזל.

ב. אל תהיה כ"כ בטוח שלא יהיו לך בעיות. ועצם העובדה שאתה כן בטוח לא מקנה לך זכות גדולה מדי לדבר....

ג. יכולת להגיד את הכל בנימה הרבה פחות תוקפנית. לך אין בעיות? יופי. אני שמח בשבילך. אם אין לך משהו עוזר להגיד, עדיף שלא תגיד כלום.

בקשר לבעיה-לא נראה לי ש-Spyware יעשה משהו כזה, אולי ווירוס. אבל תגיד בכל זאת מה המצב עכשיו.

אולי באמת שיחקת עם ההגדרות, אפילו בטעות, כמו ש-shendi אמר? או שזה פשוט הדיפולט בגירסה שהורדת? תנסה לבדוק.

לי דווקא יש בעיה אחרת עם סיגייט-הוא האט לי את האינטרנט בצורה נוראית..... עד כדי כך ששום אתר לא היה יכול לעלות, לא יכולתי לקבל אימיילים וכו'.

עוד רעיון-תנסה אולי להוריד גרסה אחרת של סיגייט, או קובץ התקנה אחר מאיזשהו mirror אחר.... אולי משהו נדפק בהורדה?

ובקשר לבעיה עם זונאלרם-ניסית להתקין שוב?

פורסם
  • מחבר

עדכון...

בדקתי ואין שום וירוסים וזה בכל זאת לא עובד....

אוקיי ואני יסביר את עצמי יותר טוב...

בריסט הראשון אחרי ההתקנה של הסיגייט זה פשוט לא עולה...

זה לא שזה פעם עלה ועכשיו הפסיק...

וניסיתי להפסיק אותו מה Processes ולהתחיל אותו מהאייקון וכלום לא עוזר...

וד"א בקשר לכל החבילה של נורטון 2004 אז הסיפור עם 2004 הוא כזה שאחרי שבריסט אחרי שאני מתקין אותו קודם כל לוקח לחלון של ה Activation שנה לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה וכשהוא כן עולה אז הוא לא מקבל את הסיריאל נאמבר ויש לי קיג'ן וניסיתי גם אחרים וכלום לא עובד...

אז אני כרגע משתמש ב Symantec Antivirus Corporate Edition 9 זה האנטי וירוס של סימנטק לחברות...

אחלה אנטי וירוס יותר מהיר מהנורטון וגם יותר מקצועי לדעתי וגם לוקח פחות זיכרון במערכת....

לגבי הזון אלרם ניסיתי להוריד ממקום אחר וזה גם איבד שוב את ההגדרות...

לפני יומיים יצא זון אלרם 5 וחשבתי וואללה נוריד אולי זה יפתור תבעיה...

הורדתי והכל עבד סבבה עד שפתחתי את האימיול...

מאותו רגע כלום המחשב לא הגיב שתי התוכנות פשוט לא רצות ביחד...

שתבינו שזה פעם ראשונה שזה קור לי עם המחשב הזה שהוא נתקע בגלל שתי תוכנות כי זה מחשב מאוד חזק ואני עובד עם אימיול המון ועם שום תוכנה זה לא היה עושה לי בעיות...

הייתי משחק משחקים עם האימיול עובד ברקע והכל היה עובד מצוין...

ופיירוול אין לי כי לכל פיירוול שקיים יש לי בעיות אחרות איתו כוס אמק נראלי אני מפרמט את המחשב הזה בקרוב...

אז אם מישהו יכול להמליץ לי על פיירוול כלשהו שלא נזכר למעלה שיש לי בעיות אני מאוד אשמח לנסות כל פיירוול שתמליצו לי עליו...

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו חבר שלי המליץ לי על פיירוול Agnitum Outpost Firewall 2.1 Pro והביא לי לזה גם קראק...

התקנתי ועשיתי ריסט ועלה סבבה יש לו ממשק נורא קל לשימוש והוא מאוד ידידותי...

בינתים בדקתי וראיתי שהמהירויות שלי נשארו בערך אותו דבר ואפילו השתפרו קצת...

עד עכשיו הוא עובד סבבה ברגע שהוא יתחיל לעשות בעיות אני ירשום פה ואני אשתגע כבר אני אפרמט דיי @$!

חחחח נקווה לטוב...

ואם יש למישהו איזושהיא המלצה לפיירוול טוב אני מוכן לנסות...

פורסם

איזה אימיול יש לך?! אולי הבעיה היא בו... ::)

וNIS,אני מרוצה ממנה מאוד....

ממש מעולה ;)

סיגייט לפי מהה שאני יודע זה פיירוואל לא משהו טוב...תחזיר את הNIS...הכי טוב

פורסם

מניסיון שלי אים הפייר וול של סייגט

תאתחל את המחשב בצורה נכונה

תן לו לכבות את עצמו ואז תדליק אותו

בשורת ה RUN תקליד MSCONFIG וגש ללשונית STARTUP

שם תבדוק שהסימן ליד SMC מסומן ותאתחל מחדש

יבול להיות שהפייר וול לא עולה בSTARTUP

תאתחל מסודר !

אים התוכנה עדיין לא עולה תנסה להפעיל אותה ידנית ולהכנס להגדרות ולסמן את הסמיון בשורה של " START WITH WIN STARTP "

אחת התכונות של הפייר וול הזה הוא שלוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה

אז אחריי שאתה מאתחל תן למחשב כמה דקות שקט ( לפחות בפעם בראשונה שהוא עולה )

תן דיווח !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

פתרתי את הבעיות שלי עם הפיירוולים...

חח עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש והפלא ופלא אחרי הפירמוט ההתקנה של NIS 2004 הלכה חלק והכל עובד מעולה עכשיו.

ואני עדין משתמש ב Symantec Antivirus Corporate Edition v9 אחלה אנטי וירוס באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים