עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צבע מוזר של ההארדיסק

Featured Replies

פורסם

*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות.

טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך חלק ומהר , ואז אחרי שהוא עשה את הריסטרט ההכרחי לתחילת ההתקנה הרגילה , הוא פשוט כתב Error Loading Operating System...(זה במקרה ופירמטתי במערכת קבצים של NTFS , אבל אם פירמטתי בFAT אז הוא כותב Missing Operating System...)

בדקתי , הבעיה אינה טמונה בזיכרון , הכנסתי אותו למחשב שלי והוא עובד מצויין בוינדוס(הוצאתי את שתי הסטיקים שלי...) , ניסיתי להתקין את הוינדוס על הארדיסק אחר במחשב של אחי , גם זה לא עזר... , ניסיתי להחליף כונן CDROM ואפילו להוריד דיסק חדש של XP PRO עם בוט , גם זה לא עזר...

עכשיו מה שאני חושב עליו זה או שהביוס קצת נדפק , או שהמעבד..., בכל מקרה , זאת נראית לי בעיה חומרתית...

מה לעשות?

עזרה אנשים , אני כבר ממש ממש נואש , ואני חייב עזרה... , אני גם צריך לדעת מה לא בסדר כדי להביא את זה לKSP שיתקנו\יחליפו לי*ציטוט(אילתור)*

אוקיי , את המילים האלו כתבתי לפני שבוע בתארד שפתחתי...

הגעתי למסקנה בסוף שהבעיה היא בהארדיסק (80GB 8MB WD)

הלכתי להחליף אותו , היום חזר אלי ההארדיסק(שלושה ימים לאחר ששלחתי אותו להחלפה) שירות טוב והכל.

התקנתי את ההארדיסק , הבעיה נפתרה , הכל עובד... , אני עושה עכשיו עידכון וינדוס , עכשיו , ישנה עדיין בעיה קטנטונת... , רוב ההארדיסקים שראיתי עד עכשיו הם שחורים עם חזית של מתכת(בצבע כסף) ,  עכשיו , בהארדיסק הזה , איפה שאמור להיות מתכת בצבע כסף(אפור) , יש מתכת , אבל בצבע שחור מטאלי... WTF? , הביוס מזהה את ההארדיסק כWD800JB , ככה שההארדיסק זה ההארדיסק והוא עובד בסדר , אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם הצבע שלו?

פורסם

איך בדיוק הוא נקרא ב-device manager (דגם מדויק)?

יש מצב תמונה?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי בוינדוס האמתי , אבל הסתכלתי בSpeedFan 4.12 והוא מזהה אותו כ WD800JB 78.XXXGB

זאת אומרת שכנראה הגרסא הזאתי מכילה 2גיגה יותר מאשר הקודמת(שהכילה 76.XXX) ?

זה ההארדיסק , האמתי שגם נראה לי שהמחשב עובד יותר מהר מאשר איך שהוא עבד לפני זה(עם אותו דגם של הארדיסק , אבל זה שהחלפתי , שהוא עבד אז המחשב היה טיפונת יותר איטי , כמעט unnoticeable , אבל עדיין , טיפונת יותר מהיר ממקודם)

מצב לתמונה פיזית אין , אם אתה רוצה תמונות מסך אין בעיה.

פורסם

אז תבדוק איך הוא מופיע ב-device manager...

פורסם
  • מחבר

אם הSpeedFan מזהה אותו כWD800JB , אז הוא WD800JB... , גם הלכתי עשיתי מאפיינים על אחת המחיצות שעל הארדיסק , ובלשונית HARDWARE שם כתוב גם WD800JB... , ככה שגם הוינדוס מזהה אותו כWD800JB , וגם כתוב עליו פיזית(הסתכלתי היום שלקחתי אותו , אני לא מפגר... :o) WD800JB...

כנראה שזאת גירסא מיוחדת כזאתי...

אבל למה הוא בשחור :OO

הוא עובד , וזה העיקר , וגם יש בו 2GB נוספים :P.

פורסם

אני לא בודק אם זה JB

מה שמעניין אותי זה הסדרת ייצור, משהו בסיגנון שלו WDC WD800JB-00ETA0

פורסם
  • מחבר

אהה , שניה , אני הולך לבדוק וכבר רושם לך בעריכה...

עריכה : הדגם המדוייק שכתוב בלשונית HARDWARE הוא  - WDC WD800JB-00FMA0

עריכה 2 : מה בידיוק יעזור לך בזה שאני יגיד לך את סדרת היצור שלו? אתה רוצה לראות תמונות?

פורסם

זה יעזור לי לחפש עליו מידע, עד היום היו סה"כ 3 סדרות יצור של ההרדיסק הזה

תמונות לא יזיקו, אבל אני מאמין שיש מספיק מידע עליו באתר של WD

פורסם
  • מחבר

מה מיוחד בו?

עריכה  : איפה בידיוק מצאת את המידע עליו?

אני רק יכול לתאר לך , שהצבע הזה מאוד דומה לצבע המטאלי של הקירור של זיכרונות הBLACK של MUSHKIN שישנם בביקורת של תום...

פורסם
  • מחבר

יש חדש עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.