עבור לתוכן

צבע מוזר של ההארדיסק

Featured Replies

פורסם

*ציטוט(אילתור)*קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות.

טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך חלק ומהר , ואז אחרי שהוא עשה את הריסטרט ההכרחי לתחילת ההתקנה הרגילה , הוא פשוט כתב Error Loading Operating System...(זה במקרה ופירמטתי במערכת קבצים של NTFS , אבל אם פירמטתי בFAT אז הוא כותב Missing Operating System...)

בדקתי , הבעיה אינה טמונה בזיכרון , הכנסתי אותו למחשב שלי והוא עובד מצויין בוינדוס(הוצאתי את שתי הסטיקים שלי...) , ניסיתי להתקין את הוינדוס על הארדיסק אחר במחשב של אחי , גם זה לא עזר... , ניסיתי להחליף כונן CDROM ואפילו להוריד דיסק חדש של XP PRO עם בוט , גם זה לא עזר...

עכשיו מה שאני חושב עליו זה או שהביוס קצת נדפק , או שהמעבד..., בכל מקרה , זאת נראית לי בעיה חומרתית...

מה לעשות?

עזרה אנשים , אני כבר ממש ממש נואש , ואני חייב עזרה... , אני גם צריך לדעת מה לא בסדר כדי להביא את זה לKSP שיתקנו\יחליפו לי*ציטוט(אילתור)*

אוקיי , את המילים האלו כתבתי לפני שבוע בתארד שפתחתי...

הגעתי למסקנה בסוף שהבעיה היא בהארדיסק (80GB 8MB WD)

הלכתי להחליף אותו , היום חזר אלי ההארדיסק(שלושה ימים לאחר ששלחתי אותו להחלפה) שירות טוב והכל.

התקנתי את ההארדיסק , הבעיה נפתרה , הכל עובד... , אני עושה עכשיו עידכון וינדוס , עכשיו , ישנה עדיין בעיה קטנטונת... , רוב ההארדיסקים שראיתי עד עכשיו הם שחורים עם חזית של מתכת(בצבע כסף) ,  עכשיו , בהארדיסק הזה , איפה שאמור להיות מתכת בצבע כסף(אפור) , יש מתכת , אבל בצבע שחור מטאלי... WTF? , הביוס מזהה את ההארדיסק כWD800JB , ככה שההארדיסק זה ההארדיסק והוא עובד בסדר , אבל מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם הצבע שלו?

פורסם

איך בדיוק הוא נקרא ב-device manager (דגם מדויק)?

יש מצב תמונה?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי בוינדוס האמתי , אבל הסתכלתי בSpeedFan 4.12 והוא מזהה אותו כ WD800JB 78.XXXGB

זאת אומרת שכנראה הגרסא הזאתי מכילה 2גיגה יותר מאשר הקודמת(שהכילה 76.XXX) ?

זה ההארדיסק , האמתי שגם נראה לי שהמחשב עובד יותר מהר מאשר איך שהוא עבד לפני זה(עם אותו דגם של הארדיסק , אבל זה שהחלפתי , שהוא עבד אז המחשב היה טיפונת יותר איטי , כמעט unnoticeable , אבל עדיין , טיפונת יותר מהיר ממקודם)

מצב לתמונה פיזית אין , אם אתה רוצה תמונות מסך אין בעיה.

פורסם

אז תבדוק איך הוא מופיע ב-device manager...

פורסם
  • מחבר

אם הSpeedFan מזהה אותו כWD800JB , אז הוא WD800JB... , גם הלכתי עשיתי מאפיינים על אחת המחיצות שעל הארדיסק , ובלשונית HARDWARE שם כתוב גם WD800JB... , ככה שגם הוינדוס מזהה אותו כWD800JB , וגם כתוב עליו פיזית(הסתכלתי היום שלקחתי אותו , אני לא מפגר... :o) WD800JB...

כנראה שזאת גירסא מיוחדת כזאתי...

אבל למה הוא בשחור :OO

הוא עובד , וזה העיקר , וגם יש בו 2GB נוספים :P.

פורסם

אני לא בודק אם זה JB

מה שמעניין אותי זה הסדרת ייצור, משהו בסיגנון שלו WDC WD800JB-00ETA0

פורסם
  • מחבר

אהה , שניה , אני הולך לבדוק וכבר רושם לך בעריכה...

עריכה : הדגם המדוייק שכתוב בלשונית HARDWARE הוא  - WDC WD800JB-00FMA0

עריכה 2 : מה בידיוק יעזור לך בזה שאני יגיד לך את סדרת היצור שלו? אתה רוצה לראות תמונות?

פורסם

זה יעזור לי לחפש עליו מידע, עד היום היו סה"כ 3 סדרות יצור של ההרדיסק הזה

תמונות לא יזיקו, אבל אני מאמין שיש מספיק מידע עליו באתר של WD

פורסם
  • מחבר

מה מיוחד בו?

עריכה  : איפה בידיוק מצאת את המידע עליו?

אני רק יכול לתאר לך , שהצבע הזה מאוד דומה לצבע המטאלי של הקירור של זיכרונות הBLACK של MUSHKIN שישנם בביקורת של תום...

פורסם
  • מחבר

יש חדש עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים