עבור לתוכן

האימיול החדש של ליאון הרט על הפנים

Featured Replies

פורסם

הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S

עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה..

נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..

פורסם

אתה ידוע שאסר לדבר על ווארז

:/

וכן היא באמת חרא

אולי מישהו יודע איך הגירסה של

"האתר המתחרה" עובדת?

כותבים באתר שהיא טסה

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על ווארז הנושא הכללי של השאלה זה התוכנה אימיול.. ערכתי את ההודעה בשבילך

בכל מקרה אצל המתחרים בפעם הקודמת היה קליינט לא אטרקציה סתם פרוץ שעשה לא מעט בעיות, לא זכור לי ממנו משהו טוב במיוחד

המלצות על שרתים\קליינטים מהירים יתקבלו בברכה,

תודה (:

פורסם

אתה ידוע שאסר לדבר על ווארז

:/

וכן היא באמת חרא

אולי מישהו יודע איך הגירסה של

"האתר המתחרה" עובדת?

כותבים באתר שהיא טסה

איזה אתר מתחרה???? את שמתחרה לליונטוורק???

וכן הגירסא החדשה באמת על הפנים!!! נידמה לי שרק אצל חבר שלי היא הרבה יותר מהירה משל כולם כי הוא תמיד מוריד ב50 קילו בית בקצב ממוצע...

פורסם

הסיבה לזה היא פשוטה...

בגרסא הישנה היה community sharing כלומר שכל האנשים שיש להם אותה גרסא של תוכנה או פשוט אותו סוג תוכנה (כלומר של ליונטוורק)

חיפשו קודם כל אחד אצל השני את הקבצים ואז פנו לשאר הרשת, ככה החיפוש וההורדה היו מהירים יותר כי חיפשת ממקור שיותר קרוב אליך...

העניין הוא שדבר שכזה הורג את רשת האימיול ובגלל הפעלת הפונקציה הזאת משתמש לינוטוורק נחסמו בשרתים הבינלאומיים ויכלו להוריד רק משרתים שלא

חסומים, אז כדי לבטל את החסימה ביטלו את הפונקציה הזאת...

בין השאר גם התאימו את התוכנה לרישיון ה-GPL שעל פיו האימיול פועל...

פורסם
  • מחבר

באסה לגמרי....

פורסם

כן גם אני חייב לציין שהגרסה החדשה שלהם של האימיול היא באמת על הפנים.

אם כי הביטורנט היא ממש מצויינת ואני ממש מרוצה ממנה (למרות שאני לרוב גם לא ממש מוריד מהאתר שלהם אבל עדיין...)

פורסם

גרסאות sivka וLSD מצויינות. lsd כבר לא מפורסמת באתר של emule אבל עדיין לא רעה בכלל (יש שם איזה סכסוך מוזר בין היוצרים... וטענות לגבי הפרת "האיזון העדין" - עלאק של הרשת...)

אני אישית בכל מקרה מעדיף את sivka - יופי של גירסא עם שליטה נוספת על כל החלקים הקטנים של הפרוטוקול...

(אבל באנגלית למי שזה מבאס אותו...)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בכל מה שהליאון מציעים (כולל הCONF שמתחבר אוטומטית לסרבר שלהם) ככה אני ישר מתחבר לסרבר עם פינג של 20 ומוריד מישראלים בעיקר..

פורסם

אין זה מאייש

אני מוריד מלא קצבים גדולים

פעם הייתי משאיר ללילה הייתי קם בבוקר זה היה מוריד על 50

וסיים חלק מין הדברים היום

זה לא זז

פורסם

ומה שמעצבן שמנהלי האתר רושמים כמה הגירסה הזאת מצויינת ומורידה בטיסה...."דורסת את שאר הגרסאות"

הם רושמים את זה כשכמעט לכולם לא זז בכלל.

אני אישית מעדיף את הביטורנט תוכנה טובה שמורידה מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים