פורסם 2004 במאי 2421 שנים הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\Sעכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה..נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..
פורסם 2004 במאי 2421 שנים אתה ידוע שאסר לדבר על ווארז וכן היא באמת חרא אולי מישהו יודע איך הגירסה של "האתר המתחרה" עובדת? כותבים באתר שהיא טסה
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר אני לא מדבר על ווארז הנושא הכללי של השאלה זה התוכנה אימיול.. ערכתי את ההודעה בשבילךבכל מקרה אצל המתחרים בפעם הקודמת היה קליינט לא אטרקציה סתם פרוץ שעשה לא מעט בעיות, לא זכור לי ממנו משהו טוב במיוחדהמלצות על שרתים\קליינטים מהירים יתקבלו בברכה,תודה (:
פורסם 2004 במאי 2421 שנים אתה ידוע שאסר לדבר על ווארז וכן היא באמת חרא אולי מישהו יודע איך הגירסה של "האתר המתחרה" עובדת? כותבים באתר שהיא טסה איזה אתר מתחרה???? את שמתחרה לליונטוורק??? וכן הגירסא החדשה באמת על הפנים!!! נידמה לי שרק אצל חבר שלי היא הרבה יותר מהירה משל כולם כי הוא תמיד מוריד ב50 קילו בית בקצב ממוצע...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים הסיבה לזה היא פשוטה...בגרסא הישנה היה community sharing כלומר שכל האנשים שיש להם אותה גרסא של תוכנה או פשוט אותו סוג תוכנה (כלומר של ליונטוורק)חיפשו קודם כל אחד אצל השני את הקבצים ואז פנו לשאר הרשת, ככה החיפוש וההורדה היו מהירים יותר כי חיפשת ממקור שיותר קרוב אליך...העניין הוא שדבר שכזה הורג את רשת האימיול ובגלל הפעלת הפונקציה הזאת משתמש לינוטוורק נחסמו בשרתים הבינלאומיים ויכלו להוריד רק משרתים שלאחסומים, אז כדי לבטל את החסימה ביטלו את הפונקציה הזאת...בין השאר גם התאימו את התוכנה לרישיון ה-GPL שעל פיו האימיול פועל...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים כן גם אני חייב לציין שהגרסה החדשה שלהם של האימיול היא באמת על הפנים.אם כי הביטורנט היא ממש מצויינת ואני ממש מרוצה ממנה (למרות שאני לרוב גם לא ממש מוריד מהאתר שלהם אבל עדיין...)
פורסם 2004 במאי 2421 שנים גרסאות sivka וLSD מצויינות. lsd כבר לא מפורסמת באתר של emule אבל עדיין לא רעה בכלל (יש שם איזה סכסוך מוזר בין היוצרים... וטענות לגבי הפרת "האיזון העדין" - עלאק של הרשת...)אני אישית בכל מקרה מעדיף את sivka - יופי של גירסא עם שליטה נוספת על כל החלקים הקטנים של הפרוטוקול... (אבל באנגלית למי שזה מבאס אותו...)
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר אני משתמש בכל מה שהליאון מציעים (כולל הCONF שמתחבר אוטומטית לסרבר שלהם) ככה אני ישר מתחבר לסרבר עם פינג של 20 ומוריד מישראלים בעיקר..
פורסם 2004 במאי 2521 שנים אין זה מאיישאני מוריד מלא קצבים גדוליםפעם הייתי משאיר ללילה הייתי קם בבוקר זה היה מוריד על 50וסיים חלק מין הדברים היוםזה לא זז
פורסם 2004 במאי 2521 שנים ומה שמעצבן שמנהלי האתר רושמים כמה הגירסה הזאת מצויינת ומורידה בטיסה...."דורסת את שאר הגרסאות"הם רושמים את זה כשכמעט לכולם לא זז בכלל.אני אישית מעדיף את הביטורנט תוכנה טובה שמורידה מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.