פורסם 2018 באוגוסט 47 שנים שיניתי לעברית ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה לאנגלית ופתאום ההגדרות שפה לא מציגות את האופציות לבחירת שפות ואין לי איך לשנות עכשיו שפה. זה גם לא נותן לי להתקין שפות חדשות. אני לוחץ על הבא/התקן ולא קורה כלום. שחזור מערכת יכול להחזיר את השפה הקודמת? גם שחזור לא נותן לי לבצע. מקבל בסוף הודעת שגיאה. נמאס לי מהווינדוס הזה.
פורסם 2018 באוגוסט 87 שנים קודם כל בדוק את הדיסק עם CrystalDiskInfo, אם יש סקטורים דפוקים הגיע הזמן לשקול להחליף דיסק. בצע תיקון עם chkdsk C: /f אחר כך sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth לא לשכוח RESTART אחרי. אם לא עזר, נסה ליצור משתמש חדש ובדוק אם הבעיה גם אצלו.
פורסם 2018 באוגוסט 117 שנים מחבר ציטוט של yotam קודם כל בדוק את הדיסק עם CrystalDiskInfo, אם יש סקטורים דפוקים הגיע הזמן לשקול להחליף דיסק. בצע תיקון עם chkdsk C: /f אחר כך sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth לא לשכוח RESTART אחרי. אם לא עזר, נסה ליצור משתמש חדש ובדוק אם הבעיה גם אצלו. תודה! אני אנסה את זה. בעיה נוספת שיש לי בווינדוס זה שהכרום תוקע לי את המחשב בפתאומיות. (אי אפשר לתזמן את התקיעות).
פורסם 2018 באוגוסט 147 שנים מחבר יש למישהן מושג? לא יכול להנות מהמחשב ככה. כל כמה זמן הכרום מקריס את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.