פורסם 2018 ביולי 307 שנים שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש בדיסק קשיח בנפח 2TB למחשב נייח שישמש אותי לאחסון משחקים בעיקר. הדגמים BarraCuda Pro ו FireCuda מהירים יותר מהדיסקים הקשיחים הרגלים ולכן אני מעוניין באחד מהם. איני יודע איזה מהם לרכוש ואני מקווה שתעזרו לי בקבלת ההחלטה. מכיוון ששניהם מהירים עם הבדלים לא הכי בולטים בפועל, אז מהירות זה נושא שאינו חשוב לי בהשוואה. גם הנושא הכספי שולי מבחינתי. מה שכן חשוב לי זה... 1. שקט, וכמה שיותר שקט! 2. אמינות 3. טמפרטורה עזרו לי לקבל החלטה. איזה מבין הכוננים יתאים יותר לדרישות שלי? תודה מראש!
פורסם 2018 ביולי 307 שנים ציטוט של Sh_Dor_Lq מה שכן חשוב לי זה... 1. שקט, וכמה שיותר שקט! תראה בדפי נתונים. 2. אמינות - לא רלוונטי. אין חיה כזו. 3. טמפרטורה - תלוי בך. תדאג למארז ואוורור נאות ותקבל טמפ' נמוכה. בקיצור, צריך יותר מזל ( הכי חשוב ), משכל ( חוץ מעניין האוורור, לא ממש משפיע ).
פורסם 2018 ביולי 307 שנים מחבר ציטוט של askme בקיצור, צריך יותר מזל ( הכי חשוב ), משכל ( חוץ מעניין האוורור, לא ממש משפיע ). האם ידוע לך אם רמת האמינות של כונני SSHD גבוה או נמוכה יותר מאשר של HDD? זה הכיוון שיכול לתת אינדיקציה לשאלת האמינות למרות שבפועל כל אחד מהם יכול למות תוך שבוע.
פורסם 2018 ביולי 307 שנים לא. לא יודע לומר לך אם הם אמינים פחות או יותר מאחיהם ה"רק מכאניים". מנגד, גם לא שמעתי / ראיתי איזו שהיא נהירה לכיוון ה SSHD או הכרזה שמהם תבוא הישועה. זה יותר "בייבי" של סיגייט, שנולד בקול תרועה רמה ולא ממש נשאר ממנו הרבה בשטח. חוץ אולי מהטמעתו במחשבי אפל עם אחד מהשמות המפוצצים ( כדרכם ) שניתנו להם ומחירים מופקעים לא פחות. רק שגם או אפילו שם הם לא ממש בולטים לטובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.