עבור לתוכן

המלצה לראוטר של ASUS , התלבטות בין כמה דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של  ראוטר של Asus:

1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core.

2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך.

3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך.

אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לשמוע.
אני כרגע עם ראוטר linksys e900, שלא נותן מענה מספיק טוב לטווח קליטה ולרוחב פס וכמובן שהוא לא dual band, אז הוא עשה את שלו.
אני צריך קליטה שתספיק לבית בינוני פלוס (סביבות ה 100 מ"ר).
תודה רבה!

פורסם

ולמה אתה נעול על ראוטר של אסוס?

אני רואה שהמחירים בדולר, אתה מתכוון לקנות מחו"ל? איך אתה מצפה לייבא את זה בלי אישור משרד התקשורת

פורסם
  • מחבר

לא נעול על Asus, אבל מאוד אהבתי את הביצועים של הראוטרים שלהם והממשק של התוכנה שלהם.

לגבי ייבוא לארץ, הבנתי שכל ראוטר שיש לו 5ghz הוא בעייתי לייבוא, גם אם הוא נמכר פה בארץ (כי ראוטרים שנמכרים פה בארץ עוברים סירוס של התדר 5ghz עכב שימוש של הצבא בו), ככה שאם הוא נתפס, פשוט אחזיר אותו למוכר.

אם יש המלצה על ראוטר אחר/ גם קנייה בארץ אפשרית, עד 400-450 ש"ח אז אני אשמח לשמוע.

חשוב לי טווח גדול,לפחות AC1700, לפחות 4 כניסות של LAN שיהיו של ג'יגה ו usb 3.0  חובה, לגבי MU-MIMO לא חובה בכלל, גם ככה כרגע אין שימוש בזה (לי לפחות).

אם ההמלצה היא ה tp link c9, אז אני מעדיף לקחת את הסיכון ולנסות להזמין ASUS.

נערך על-ידי mr_shoko86

פורסם
  • מחבר

עדכון: אם יש משהו מעניין בדיוטי פרי, גם רלוונטי 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים