עבור לתוכן

כרטיס מסך יחיד, או שני כרטיסים? מבולבל

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אשמח לעזרתכם.

קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי 😀.

בכל מקרה - 

מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz

זכרון - 16GB

לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151)

כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950

במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי.

לעניין עצמו,

המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת.

מפה לשם, הבנתי שכנראה אין מנוס משדרוג קטן. אדגיש שאין לי צורך להריץ משחקים על ההגדרות המקסימליות, רק לשחק באיכות טובה, להיות רגוע שלפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אין לי צורך לשדרג כדי לשחק באופן מתקבל על הדעת, ו-FPS הולם.

מההבנה שלי, צוואר הבקבוק הוא בעיקר בכרטיס המסך, אז - האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יספק אותי כרגע מבחינת הצורך שלי?

במידה וכן, שמעתי המלצה להימנע מלקנות כרטיס חדש ולהחליף, ובמקום זה לקנות כרטיס מסך נוסף שיעבוד במקביל לכרטיס מסך הנוכחי, מישהו יודע להסביר לי קצת האם זה אפשרי עם לוח האם שלי, איך זה עובד, מה היתרונות/חסרונות והאם זו בכלל אופציה לגיטימית?

במידה ולא, האם יש לכם המלצות לכרטיס מסך הולם שיחליף את הנוכחי בטווח של עד איזור ה-1,200 ש"ח? העדפה לקנייה ברשתות אייבורי/KSP, או בחנות StartPC שם שדרגתי פעם אחרונה והיה לי ניסיון מאוד נעים והרגשתי שקיבלתי גם מחיר מוצלח.

מקווה שלא יותר מדי "חפרתי", ואשמח לשמוע את דעתם של מבינים ממני בתחום.

תודה רבה חברים, שיהיה אחלה של המשך סופ"ש,

נתי.

פורסם

אכן, תוכל לצרף לכרטיס שלך עוד כרטיס 950 משומש עם גשר sli להכפלת הביצועים הגרפיים, אבל לא על הלוח אם שלך, הוא לא תומך ויש לו רק חריץ אחד לכרטיס מסך. יהיה עליך לשדרג למשהו כמו כרטיס gtx 1060 או לכל הפחות לשדרג ללוח אם משומש שכן תומך ב- sli , מה שיכול להיות זול יותר

פורסם

לא כדאי ללכת על SLI במקרה שלך. כרטיס חדש\משומש יחיד פתרון טוב יותר.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים