עבור לתוכן

ביקורת: HyperX Cloud Alpha - לא נפסיק להשתפר

Featured Replies

פורסם

לקחנו לביקורת את התוספת החדשה של HyperX לעולם האוזניות - דגם מתקדם להמונים. האם הוא עומד במשימה?

לכתבה

פורסם

איך האיכות סאונד לעומת אוזניות לא של גיימרים כגון bose 25/35, סיינזר ולמיניהם?

פורסם

חח אוזניות שמתות אחרי שנה וחצי (וזה קרה להמון אנשים שאני מכיר)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Str4ng3r

חח אוזניות שמתות אחרי שנה וחצי (וזה קרה להמון אנשים שאני מכיר)

מניתוח קצר של תגובתך אני יוצא בהשערה שמדובר בקהל שרגיל להטיח ולזלזל בציוד מהסוג הזה.

בידיהם של אנשים בוגרים אני לא רואה סיבה ממשית למוות בלתי צפוי שלהן. בכל מקרה ישנה אחריות לכיסוי של דברים מהסוג הזה.

האוזניות הללו התחילו להמכר בישראל רק בינואר, ולכן אני ממליץ לתת לזמן לשפוט

פורסם

רציתי לקנות אותו אבל לא היה עליו מבצע באמזון בתקופת המבצעים

פורסם
ציטוט של djelectric

מניתוח קצר של תגובתך אני יוצא בהשערה שמדובר בקהל שרגיל להטיח ולזלזל בציוד מהסוג הזה.

בידיהם של אנשים בוגרים אני לא רואה סיבה ממשית למוות בלתי צפוי שלהן. בכל מקרה ישנה אחריות לכיסוי של דברים מהסוג הזה.

האוזניות הללו התחילו להמכר בישראל רק בינואר, ולכן אני ממליץ לתת לזמן לשפוט

תתפלא הם דווקא שומרים על הציוד טוב.

אגב אני מדבר בכללי על האוזניות של HYPERX היו להם 2 דגמים שונים וכולם אחרי שנה וחצי התפגרו התסמינים הם בעיקר מיקרופון שלא עובד ושמיעה באוזן אחת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Str4ng3r

תתפלא הם דווקא שומרים על הציוד טוב.

אגב אני מדבר בכללי על האוזניות של HyperX היו להם 2 דגמים שונים וכולם אחרי שנה וחצי התפגרו התסמינים הם בעיקר מיקרופון שלא עובד ושמיעה באוזן אחת.

אוקי, לוקח לתשומת ליבי. יש לי כרגע 3 סטים של אוזניות HYPERX, אראה ואדווח אם יקרה משהו עם אחד מהם.

פורסם
ציטוט של djelectric

אוקי, לוקח לתשומת ליבי. יש לי כרגע 3 סטים של אוזניות HyperX, אראה ואדווח אם יקרה משהו עם אחד מהם.

HyperX קינגסטון לדעתי רק טובים בלייצר RAM בכל השאר פחות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוזניות מצויינות. מניסיון. החיסרון היחיד הוא שאין שלט על גבי הכבל. 

פורסם

קניתי לפני כ-שנתיים את הדגם הישן (ללא כבל נשלף) עד עכשיו פועל כמו בהתחלה, מבודד רעשים בצורה פנומנלית, איכות סאונד מעולה, מפריד רעשים ונוח כל כך !

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביקורת מצויינת. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים