עבור לתוכן

מאוגוסט ועד אוקטובר: האם לוח הזמנים להשקת הדור החדש של NVIDIA נחשף?

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי ב VDCZ אני שמחה ומתרגשת. סוף סוף אוכל לרכוש 1080TI במחיר שפוי, ואם אינטל תפתיע בביצועים עם מעבד ה 8ליבות (ללא נימים), או המחיר של 9900K יהיה סביר ... ארכוש מערכת חדשה סוף סוף. _ (היו לי חדשים, הכל, כל הזמן, אבל האכזבה מהטמפ של DEVIL CANYON ושל 780TI הורידו לי את החשק) אז אולי אסתפק ב 8700K עם 1080TI _ לי אין בעיה עם זה.

פורסם

לא מעדיפה לחכות ל13 לאוגוסט ולראות איך המעבד של AMD ? 32 ליבות, 64 נימים, כל זה ב1700~ דולרים. זה נראה לי מעבד שיסחוב לכמה שנים טובות את כל האפליקציות (אין לי מושג במה את עוסקת כך שאין לי מושג מהם הצרכים שלך)

פורסם

1700 רק על מעבד זה מעט יקר לי _ (אני עושה הכל) כל שיפור בקיצור זמני עבודה זה דבר מבורך. 2000$ על הכל כולל הכל....... זה יותר הכיוון שלי. גם הייתי מעדיפה למכור אותו לאחר שנה במידה ויהיה משהו יותר משופר _ (32 ליבות לא נראה לי שאוכל להפטר ממנו בקלות ולשמור על ערך "נורמאלי").

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

כמו שכתבתי ב VDCZ אני שמחה ומתרגשת. סוף סוף אוכל לרכוש 1080TI במחיר שפוי, ואם אינטל תפתיע בביצועים עם מעבד ה 8ליבות (ללא נימים), או המחיר של 9900K יהיה סביר ... ארכוש מערכת חדשה סוף סוף. _ (היו לי חדשים, הכל, כל הזמן, אבל האכזבה מהטמפ של DEVIL CANYON ושל 780TI הורידו לי את החשק) אז אולי אסתפק ב 8700K עם 1080TI _ לי אין בעיה עם זה.

אני בדיוק באותה מחשבה.

מתלבט אם 8700K + 1170 או אחד מהמעבדים החדשים.

(ה1170 יהיה יותר חזק מ1080TI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים