פורסם 2018 ביולי 157 שנים מחבר ציטוט של lompy מה זאת אומרת ? אתה קובע את המחיצות. כן אבל איך זה נשמר בכונן? איך הוא זוכר את הפיצול
פורסם 2018 ביולי 157 שנים זה נשמר בטבלת המחיצות, שנוצרה בעת אתחול הכונן והכנסתו לשימוש, כפי שמערכת הקבצים של כל הקבצים שלך נרשמת בדירקטורי של הדיסק, כמו ראשי פרקים בספר. בהנחה ששום דבר לא השתבש בטבלת המחיצות, תוכל לפרמט את הסיסטם ללא חשש מהמחיצה השניה עם הקבצים החשובים
פורסם 2018 ביולי 157 שנים ציטוט של Titan7777 מעניין מה קובע להרדיסק את המחיצות בעצם 🙂 יש טבלאות שרשומות על הכונן שמגדירות את המחיצות. אם אתה לא משנה אותן, המחיצות נשארות כמו שהן.
פורסם 2018 ביולי 177 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה. המחשב עובד עם וינדוס 10 אבל עכשיו יש לי error בעדכון וינדוס. Feature update to Windows 10, version 1803 - Error 0x800700d8 יש פיתרון או שזה פותר את עצמו לבד?
פורסם 2018 ביולי 177 שנים מחבר רשום שם Compatibility: Windows 7, Vista, XP זה בסדר לוינדוס 10? זה באמת פותר את הבעיה? אין פיתרון ידני בלי התקנה של תוכנות חיצוניות? אגב גם הכפתור התחל לא עובד. כנראה בגלל העדכונים? נערך 2018 ביולי 177 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2018 ביולי 177 שנים מחבר ציטוט של Titan7777 תודה לכולם על העזרה. המחשב עובד עם וינדוס 10 אבל עכשיו יש לי error בעדכון וינדוס. Feature update to Windows 10, version 1803 - Error 0x800700d8 יש פיתרון או שזה פותר את עצמו לבד? עשיתי troubleshoot על העדכון ווינדוס ועכשיו המחשב נתקע בלופ של repair ולא עולה השולחן עבודה. מה עושים? כבר מיואש. עריכה: ווינדוס עולה אחרי שעשיתי Disable drivers signature enforcement אבל זה רק פיתרון זמני. יש למישהו הצעה לפיתרון אם אין לי דיסק התקנה בהישג יד? יכול להיות שהחומרה שלי ישנה מידי בשביל שוינדוס 10 יעבוד כמו שצריך? גם הכפתור התחל לא עובד לי. ניסיתי את הפיתרון עם Powershell וזה לא עזר. נערך 2018 ביולי 187 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2020 בינואר 295 שנים היה לי מצב דומה, עשיתי את כל הבדיקות והעידכונים האפשריים ולא מצאתי בעייה. בסוף הדלקתי מזגן על 18 מעלות והמסכים הכחולים הפסיקו לגמרי. מציע לבדוק את מצב המאווררים, את מצב האבק על רכיבי המחשב וטמפרטורת העבודה. לנסות לתת למחשב לעבוד בקור ולראות אם פותר את הבעייה. כמו כן לבדוק אם המאווררים במארז מותקנים בכיוונים הנכונים. נערך 2020 בינואר 295 שנים על-ידי Nimrod Benzoor מידע נוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.