עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב

Featured Replies

פורסם

היי!

אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג.

כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה!

השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל?

וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת:

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה מוזיקלית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio פרנסה, תוכנות Adobe תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יכולה לדעת עדיין, מניחה שמשחקים כמו אסאסינס, ליג, פאבג'י, ומשחקי חלל

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודעת עדיין, המסך שיש לי כרגע לא משהו ואני מעוניינת לקנות חדש (אשמח גם להמלצות על מסך)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?  כן, בנפרד למחיר של המחשב 

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, אני רוצה לקנות הכל חדש

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?  בזמן עבודה משרדית 8, בזמן עבודה מאומצת 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אשמח לכזה ועוד איך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אופיס חובה ומערכת הפעלה ווינדוס 8 ומעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.  תל אביב \ רמת גן והאיזור, אשמח לקנות מחנות ספציפית

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא ממהרת. כשאני אמצא את האחד אני אקנה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? כניסות USB מקדימה, כניסה לדיסקים, לפחות 2 או 3 חיבורי HDMI 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? נראה לי שכן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אם מצאתם מחשב שמתאים למה שאני מחפשת אני אשמח גם למסך שילך טוב עם המחשב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים