עבור לתוכן

האם ניתן עדיין לשדרג חינם מווינדוס 7/8 ל 10 ואיך?

Featured Replies

פורסם

אשמח לדעת אם עדיין ניתן ואיך, שלא אתקע בטעות עם עותק שאי אפשר להפעיל. 

יש לי ווינדוס 8.1 חוקי מלא ועותק חוקי של שדרוג ל - 7

פורסם
ציטוט של zoyaniv

אשמח לדעת אם עדיין ניתן ואיך, שלא אתקע בטעות עם עותק שאי אפשר להפעיל. 

יש לי ווינדוס 8.1 חוקי מלא ועותק חוקי של שדרוג ל - 7

כיום, יש דרך אחת ויחידה לשדרג לWIN10 בחינם.

הורד את הקובץ הבא ושדרג דרכו (24074 היא הגירסה היחידה כיום שתאפשר לך לקבל רשיון דיגיטלי לאחר השדרוג):

https://download.microsoft.com/download/B/8/2/B8246627-1CFB-4F4E-BB77-E67B59EC63FE/Windows10Upgrade24074.exe

אחרי שתסיים לשדרג, כנס לactivation וודא שכתוב מופעל ע"י רשיון דיגיטלי ושים לב איזו גירסה מותקנת (Home/Pro).

לאחר מכן, במידה ותרצה, תוכל לבצע התקנה נקייה. בהתקנה תצטרך לבחור אין בידי מפתח מוצר ואז לבחור את אותה גירסה שהיתה לך (Home/Pro).

אל תקשיב למי שאומר לך להתקין נקי עם מפתח מוצר של WIN7/8/8.1, הרשיון לא יהיה בתוקף במידה ומעולם לא התקנת Windows 10 בעבר על המחשב. שיטה זו אינה נתמכת ע"י השרתים של מיקרוסופט החל מתחילת 2018.

בהצלחה!

נערך על-ידי evco1
ציטוט

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להוריד שדרוג מהאתר עם כלי השדרוג ואז לעשות אקטיבציה עם הסיריאל של ווינדוס 8? לא התקנה נקייה אלא שדרוג, ככה שאני לא צריך לקבל מהם רישיון דיגיטלי. 

פורסם
ציטוט של zoyaniv

אני לא יכול להוריד שדרוג מהאתר עם כלי השדרוג ואז לעשות אקטיבציה עם הסיריאל של ווינדוס 8? לא התקנה נקייה אלא שדרוג, ככה שאני לא צריך לקבל מהם רישיון דיגיטלי. 

אתה מתכוון לכלי ליצירת מדיה והתשובה היא לא.

אתה חייב את כלי השדרוג בגירסה 24074.

גם בהתקנה עם סיריאל של Windows 7/8/8.1 שעבדה עד תחילת השנה, מכיוון שמפתח המוצר אינו של Windows 10, היית מקבל רשיון דיגיטלי (ולא סיריאל חדש או משהו בסגנון).

ולמה זה כזה משנה לך אם זה רשיון דיגיטלי או לא?

נערך על-ידי evco1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים